Garsenybės pasidavė pagundai ir ragavo brangiausią Lietuvoje kokteilį

Dešimtys garsių vilniečių antradienio vakarą susitiko populiariame sostinės kokteilių bare  – savaitės pradžią pažymėjo stilingame vakarėlyje. Vakaro metu svečiai žavėjosi stilingiausių kokteilių ir naujausios „kARTu“ kuprinių ir rankinių kolekcijos sinteze, o renginio vinimi tapo brangiausio ir pirmojo Lietuvoje pagaminto vintažinio kokteilio, sumaišyto „Skybar“ barmenų, pristatymas.

 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

May 23, 2018, 11:25 AM

Stilingas vakarėlis kokteilių bare priviliojo visą būrį garsių šalyje žmonių. Jų gretose –verslininkai Rūta Mackevičiūtė ir Eduardas Fedotovas, fotografas Naglis Bierancas, verslininkas Žilvinas Grigaitis, prodiuseris Edvardas Žičkus, ir kiti.

Vakaro metu garsenybės susipažino su šviežiausiomis pavasario/ vasaros naujienomis – pirmieji paragavo madingiausių kokteilių bei savo akimis išvydo naujausią lietuviško prekės ženklo „kARTu“ kuprinių ir rankinių kolekciją. Podiumu žengusių modelių apranga rūpinosi prekės ženklas „Burpt“, kuriantis išskirtinius drabužius šiuolaikiškai miesto moteriai.

Tuo tarpu pagrindiniu vakaro akcentu tapo brangiausio kada nors Lietuvoje pagaminto kokteilio – vintažinio „Manheteno“, sumaišyto barmenų – pristatymas. Pirmąkart kokteilis „Manhetenas“ sukurtas dar XIX a. pabaigoje Jungtinėse Amerikos Valstijose, o šis „Skybar“ barmenų kūrinys – beveik tikslus jo analogas.

Šiam kokteiliui barmenai naudojo tik itin aukštos kokybės bei išskirtinai brangius gėrimus – burboną, vermutą ir biterius, kurie buvo išpilstyti į butelius dar praėjusio amžiaus viduryje, todėl vieno tokio kokteilio kaina siekia 150 Eur. Šiuo metu „Skybar“ yra pirmasis ir vienintelis kokteilių baras Lietuvoje, galintis pasiūlyti savo svečiams paragauti vintažinius kokteilius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.