Išskirtinėje šventėje Ramunė Piekautaitė pademonstravo naują įvaizdį

Šeštadienio vakarą „Relais&Chateaux Stikliai“ viešbutyje ir restorane vykęs „Moët“ prekės ženklo 275 metų gimtadienis pamėtėjo netikėtumų.

 D. Umbraso ir J. Stacevičiaus nuotr.
 D. Umbraso ir J. Stacevičiaus nuotr.
 Ramunė su vyru Kęstučiu.<br> D. Umbraso nuotr.
 Ramunė su vyru Kęstučiu.<br> D. Umbraso nuotr.
 R. Piekautaitė.<br> D. Umbraso nuotr.
 R. Piekautaitė.<br> D. Umbraso nuotr.
 R. Piekautaitė ir K. Verslovas.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
 R. Piekautaitė ir K. Verslovas.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 10, 2018, 10:53 AM, atnaujinta Jun 10, 2018, 11:29 AM

Mat čia susirinkę svečiai ne tik mėgavosi išskirtine, floristo Manto Petruškevičiaus dekoruota aplinka, bet ir demonstravo neįprastą stilių.

Į gimtadienį atvyko seniai viešumoje matytos krepšininkų žmonos – Eglė Valančiūnienė bei Gintarė Songailė. Moterys renginyje pasipuošė žavingomis suknelėmis.

Taip pat šventėje nustebino ir buvusios manekenės Dovilės Viršilaitės įvaizdis. Suknelė be petnešėlių modeliui leido pademonstruoti kiek per daug kūno.

Tuo metu, į prabangų renginį su vyru Kęstučiu Verslovu (53 m.) atvykusi dizainerė Ramunė Piekautaitė (48 m.) susirinkusiuosius nustebino neįprasta šukuosena.

Viešumoje visuomet su papurusių garbanotų plaukų šukuosena matoma moteris šį kartą nusprendė šiek tiek pakeisti įvaizdį ir plaukus išsitiesinti.

Rodos, toks dizainerės priimtas sprendimas buvo teisingas. Gimtadienio šventėje moteris atrodė atjaunėjusi. Be to, išskirtinio žavesio jai suteikė ir šį sezoną itin madinga ciklameno spalvos suknelė.

Primename, jog Ramunė ir Kęstutis aukso žiedais apsimainė dar 2014 – aisiais. Šv. Kazimiero bažnyčioje susituokusi pora draugavo daugiau, nei 20 metų. Jiedu tai pat augina dukterį Ūlą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.