Laiku ir vietoje: Natalija Bunkė sulaukė pavydėtinos mylimojo staigmenos

Joninių savaitgalis pramogų pasaulio atstovams tampa tikru darbymečiu. Atlikėjai, muzikantai, renginių vedėjai – visi išsiskirsto po skirtingus šalies kampelius.

Natalija Bunkė.<br>Facebook nuotr. 
Natalija Bunkė.<br>Facebook nuotr. 
Natalija Bunkė.<br>Facebook nuotr. 
Natalija Bunkė.<br>Facebook nuotr. 
Natalija Bunkė.<br>Facebook nuotr. 
Natalija Bunkė.<br>Facebook nuotr. 
Grupė YVA. <br>Facebook nuotr. 
Grupė YVA. <br>Facebook nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 24, 2018, 1:36 PM

Štai atlikėja Natalija Bunkė kartu su grupe „YVA“ Joninių išvakarėse surengė tris koncertus. Vienas jų – gausiausiai lankomame pajūrio kurorte, Palangoje.

Po pasirodymo išskubėjusi į savo namus Klaipėdoje, ryte dainininkė sulaukė mylimojo pareigūno Edgaro staigmenos.

„Kai pabundi ryte visa patinus po trijų koncertų ir tau skauda kiekvieną kaulelį... Grįžta vyras namo taip pat po naktinio darbo ir sako – „Labas rytas“! Kaip miela!!! Bėgu kepti kiaušinienės“, – dalindamasi nuotrauka socialinėje erdvėje didžiulę puokštę raudonų rožių rodė Natalija.

Mylimojo dėmesiu besimėgaujanti N.Bunkė vienoje televizijos laidoje yra pasakojusi, kad santykiuose jai be galo svarbu jausti antrosios pusės vyriškumą ir ramybę.

„Aš nenoriu fejerverkų namuose, juos turiu savo darbe. Namuose aš esu visiškai šeimyniška, nusivaliusi makiažą ir stovinti prie puodų“, – pasakojo N.Bunkė.

N.Bunkė tąkart atviravo, kad pirmiausia pasineriant į naujus santykius ją labai gąsdino amžiaus skirtumas – moters mylimasis net aštuoneriais metais jaunesnis, tačiau užgimti meilei tai nesutrukdė.

„Mane kaip moterį sužavėjo tai, kad jis yra kriminalinės policijos pareigūnas. Ta uniforma...“, – svajingai kalbėjo Natalija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.