Brigitte Macron santuoką krečia skandalas dėl sutuoktinio seksualinės orientacijos

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (40 m.) su gerokai vyresne žmona Brigitte (65 m.) ne kartą pakurstė spėliones, ar išties jų santykiai paremti meile. Kadangi pro akis nepraslydo vienas prezidento apsauginių, kuris, pasak kalbų, su šalies vadovu turi įdomesnių santykių.

 Emmanuelis Macronas ir Brigitte Macron.<br> Scanpix nuotr.
 Emmanuelis Macronas ir Brigitte Macron.<br> Scanpix nuotr.
 Emmanuelis Macronas ir Brigitte Macron.<br> Scanpix nuotr.
 Emmanuelis Macronas ir Brigitte Macron.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 27, 2018, 10:33 AM, atnaujinta Jul 27, 2018, 10:52 AM

Dar iki praėjusio penktadienio Alexandre’as Benalla (26 m.), marokieičų imigrantų sūnus, buvo asmeninis Emmanuelio sargybinis. Tačiau dabar vyras turi neigti kalbas, kad su juo jis nepalaiko intymių santykių, rašo užsienio naujienų portalas dailymail.co.uk. Prancūzai tiesiog eina iš proto!

„Alexandre’as niekuomet nebuvo mano meilužis!“ – be užuolankų rėžė E.Macronas.

Toks atviras prezidento pareiškimas buvo skirtas paneigti internete plintančius gandus apie seksualinę jo orientaciją. Visgi, ne pirmas kartas, kai Prancūzija ir kitos šalys kalba, kad Emmanuelio ir Brigitte santuoka paremta užslėptomis sutartimis, o prezidentas iki šiol nedrįsta prisipažinti esąs gėjus.

Prancūziją krečiantis skandalas užvirė dar prieš tris mėnesius, kai asmeninis sargybinis buvo nufilmuotas persirengęs policininku ir besikabinėjantis prie žmonių. Kalbas pakurstė faktas, kad vietoje to, kad jaunam vyrui grėstų atsakomybė, prezidento rūmai visą šį įvykį gražiai užglaistė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.