Žvaigždžių savaitėje – Cher sugrįžtuvės ir kritika Brigitte Macron

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Dainininkė Cher ir Brigitte Macron.<br> Scanpix nuotr.
 Dainininkė Cher ir Brigitte Macron.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Hilary Duff.<br>Instagramo nuotr.
 Aktorė Hilary Duff.<br>Instagramo nuotr.
 Emmanuelis Macronas su žmona Brigitte.<br> Scanpix nuotr.
 Emmanuelis Macronas su žmona Brigitte.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Hilary Duff.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Hilary Duff.<br> Scanpix nuotr.
 Ashtonas Kutcheris ir Mila Kunis.<br> Scanpix nuotr.
 Ashtonas Kutcheris ir Mila Kunis.<br> Scanpix nuotr.
 Dainininkė Demi Lovato.<br> Scanpix nuotr.
 Dainininkė Demi Lovato.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2018-08-05 17:18

Duoklė jaunystei

Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono (40 m.) žmona Brigitte (65 m.), vos tapusi pirmąja šalies ponia, sulaukia į savo pusę skriejančių kritikos strėlių.

Negana to, kad nuolat apkalbamas poros amžiaus skirtumas ir tai, kad buvusi mokytoja suviliojo savo mokinį, ne ką mažiau aptarinėjama ir moters išvaizda.

Oficialiems renginiams ir susitikimams ji mėgsta rinktis kiek trumpesnes, nei leidžia etiketo taisyklės, sukneles. B.Macron mėgsta ir itin šviesias, kartais ryškias spalvas, o tai, pasak kritikų, taip pat ne itin dera tokio amžiaus moteriai.

Galiausiai, ištrūkusi su vyru ir asmens sargybinių palyda iš namų, B.Macron kritikams davė dar stipresnį atkirtį. Nuolat pabrėžiamas netinkamas moters jaunatviškumas šįkart pranoko viską. Pasivažinėjimui dviračiais Brigite rinkosi raudonas laisvalaikio kelnes, baltą palaidinę ir sportinius batelius. Plaukams leidusi laisvai plaikstytis vėjyje Brigitte atrodė tarsi vėjavaikė.

Sunkus nėštumas

Aktorė Hilary Duff (30 m.) šiuo metu susitikinėja su mylimuoju Matthew Koma (31 m.) ir laukiasi antro kūdikio. Nors šis laikotarpis moters gyvenime turėtų būti vienas gražiausių, Hilary nėštumą nupiešė itin ryškiomis, bet kiek netikėtomis spalvomis.

„Krūtinė milžiniška, pilvas jau milžiniškas ir sėdynė labai milžiniška. O dieve... Nėštumas yra toks sunkus dalykas. Atiduodu pagarbą mamoms, kurios lengvai susitvarko su užklupusiais sunkumais. Man ši kelionė yra sunki kaip pragaras. Bet, žinoma, ir labai ypatinga. Neįtikėtina savyje nešioti mažą gyvybę ir kasdien svajoti apie naujus mūsų būsimus nuotykius.

Bet... Jau nebeįmanoma pačiai apsiauti savo mėgstamų batų, jau erzina, kad naktį mažiausiai devynis kartus keliuosi į tualetą ir sunku žvelgti veidrodyje į savo kūną, kuris neatrodo kaip mano. Moterys yra tokios kietos! Šia žinute noriu priminti ir sau, ir jums, kokios stiprios ir gražios mes esame! Mes visos tai atlaikysime“, – atvirai rėžė aktorė. Hilary augina ir šešiametį sūnų.

Cher grįžo!

Gerbėjai jau seniai buvo pasigedę legendinės dainininkės Cher (72 m.). Laimė, žvaigždė ir vėl suspindo ant raudonojo kilimo.

Garsenybė pasirodė miuziklo „Mamma Mia! Štai ir mes“ premjeroje, o kitą dieną pakvietė į labdaros gyvūnams renginį „Free The Wild“ . Į didžiuosius ekranus Cher grįžo po septynerių metų pertraukos. Tad 2017-ųjų pabaigoje paskelbta žinia, kad žvaigždė sutiko prisidėti prie filmo aktorių komandos, buvo labai netikėta ir dar labiau džiugi.

Popmuzikos deivė į viešumą sugrįžo mažai pasikeitusi. Net sulaukusi solidaus amžiaus Cher neatsisako roko dvasia alsuojančio įvaizdžio – jos drabužinėje vyrauja stilingi džinsai ir odinės striukės.

Prisiminė skyrybas

Aktorė Mila Kunis (34 m.) po ilgos pertraukos prakalbo apie skaudžias skyrybas su skandalais pagarsėjusiu Macaulay Culkinu (37 m.).

Filme „Juodoji gulbė“ vaidmenį sukūrusi Mila netikėtai kaltę prisiėmė sau. „Mūsų skyrybos buvo žiaurios. Tai buvo labai sunkus laikas ir man, ir jam. Tai aš viską sumoviau. Kai buvau 20-ies, man niekas neberūpėjo, galvojau tik apie save. Buvau tikra šiknė ir turiu tai pripažinti. Tai aš viską sugadinau ir padariau tai pačiu žiauriausiu būdu“, – mįslingai kalbėjo moteris.

Po skyrybų su M.Kunis M.Culkinas paniro į depresiją, nesaikingai vartojo alkoholį ir kvaišalus, jo išvaizda tiesiog sunyko akyse. Kelerius metus kalbėta, kad į tokį gyvenimo nuopuolį jį pastūmėjo būtent skyrybos.

Kova dėl gyvybės

Dainininkė Demi Lovato (25 m.) praėjusią savaitę skubiai išvežta į ligoninę. Savo namuose Los Andžele garsi dainininkė rasta be sąmonės, perdozavusi heroino. Pastaruoju metu scenos žvaigždė itin dažnai atviraudavo apie savo polinkį į alkoholį bei narkotikus. Šiemet D.Lovato pristatė dainą „Sober“, kurioje pasakoja apie sunkią kovą su kenksmingais įpročiais ir gyvenimą „išsiblaivius“.

Apie polinkį į narkotikus D.Lovato pasakojo ir „YouTube“ pasirodžiusiame filme. Čia ji prisipažino pirmą kartą kokaino išmėginusi būdama vos 17-os.

„Man labai patiko. Tačiau iš karto praradau kontrolę“, – pasakojo scenos žvaigždė. Dainininkės priklausomybė tapo nevaldoma garsiojo turo su grupe „Jonas Brothers“ metu. Tuomet, sulaukusi vos 18-os, ji pirmą kartą pateko į reabilitacijos ligoninę. Skelbiama, kad šiuo metu dainininkės būklė stabili.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.