Aktorius Pierce'as Brosnanas su žmona atšventė ypatingą sukaktį

Airių kilmės aktorius Pierce'as Brosnanas (65 m.) su žmona Keely Shaye Smith (54 m.) netoli savo namų Kalifornijoje buvo pastebėti besivažinėjantys dviračiais. Būtent taip jie praleido savo 25-ąsias buvimo drauge metines. Be pompastikos ir susikibę už rankų.

 Pierce'as Brosnanas su žmona Keely prieš 16 metų ir dabar.<br> Scanpix nuotr.
 Pierce'as Brosnanas su žmona Keely prieš 16 metų ir dabar.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorius Pierce'as Brosnanas su žmona Keely 2009-aisiais.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorius Pierce'as Brosnanas su žmona Keely 2009-aisiais.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorius Pierce'as Brosnanas su žmona Keely 2018-aisiais.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorius Pierce'as Brosnanas su žmona Keely 2018-aisiais.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorius su žmona 2002-aisiais.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorius su žmona 2002-aisiais.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 6, 2018, 10:28 AM

Nors Pierce'as dažnai sulaukia klausimų, kodėl šalia savęs nesugalvojo rinktis jaunos gražuolės, juk tai Holivude ypač populiaru, ar kodėl nuolat viešumoje demonstruoja jausmus žmonai, šis niekuomet nesutrinka.

Aktoriaus pirmąją žmoną ir dukrą pasiglemžė vėžys. Kartą Keely jis apibūdino ilgai nerinkdamas žodžių: „Ji tarsi mano šiaurinė žvaigždė, visuomet man rodo kelią“.

Prieš žengdami prie altoriaus jiedu praleido kelerius metus, todėl jų santuoka – vos sulaukusi pilnametystės. Tačiau net ir toks skaičius Holivude daug kam atrodo sunkiai pasiekiamas.

„Dievinu jos tikrumą, jos aistrą gyventi. Ji turi tokį tiesmukiškumą be kurio aš jau nebesugebėčiau gyventi. Kai ji žiūri į mane, aš pasidarau silpnas“, – niekuomet jausmų mylimajai neslėpė jis.

Šimtai tūkstančių P.Brosnano gerbėjų iki šiol svarsto, kodėl tarp gražuolių besisukęs vyras pasirinko plastinėmis operacijomis netobulintą, apvalainų kūno linijų moterį, kuri visai nesusijusi su Holivudu. Daug kas netgi nebijojo pasakyti, kad tai tiesiog pigi reklaminė kampanija, o jų meilė – išpūstas burbulas, užtikrinantis papildomą dėmesį. Vienas žurnalų neretai Keely įtraukia į „seksualiausi ir blogiausi paplūdimio kūnai“ sąrašą. Ir, žinoma, tikrai ne tarp geriausiųjų.

Pora susilaukė dviejų sūnų – Dylano (21 m.) ir Paris (17 m.). O jų pažintis prasidėjo dar 1994-aisiais viename paplūdimio vakarėlių Meksikoje. Tuo metu buvęs modelis Keely jau dirbo televizijoje ir ją tiesiog užbūrė Pierce'o išraiškingos akys.

Pirmasis jų pasimatymas, į kurį išskubėjo vos po kelių dienų pažinties, truko iki paryčių. Nuo pat pirmojo pasimatymo jiedu suprato, kad nebenori vienas kito paleisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.