43-iąjį gimtadienį švenčianti Donalda Meiželytė: „Miegojau vos kelias valandas“

Gimtadienio rytą Donalda Meiželytė pasitiko kiek kitaip nei įprasta. 43-ąjį gimtadienį mininti atlikėja tikino miegojusi vos kelias valandas, tačiau tai moters nuotaikos nesugadino. Priešingai, šį rytą pavertė dar geresniu.

 Donalda Meiželytė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Donalda Meiželytė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Donalda Meiželytė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Donalda Meiželytė.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 7, 2018, 12:07 PM, atnaujinta Aug 7, 2018, 2:22 PM

„Šiąnakt miegojau vos kelias valandas, kadangi atilikau mamos pareigą“, – portalui lrytas.lt su šypsena pasakojo dainininkė.

Pasirodo, jog gimtadienio išvakarėse moteris rūpinosi dukrelės bilietu į Angliją.

„Naktį man paskambino dukra, kuri šiuo metu yra Čekijoje, festivalyje, ir paprašė pasirūpinti jos bilietu į Angliją. Tad šiąnakt ir atlikau mamos pareigą, ieškodama bilieto numerio“, – pasakojo dainininkė.

Panašu, jog vos kelias valandas miegojusi dainininkė išliko išties pozityvi bei džiaugėsi jau plūstančiais gimtadienio sveikinimais.

„Feisbuke mes turime susikūrę šeimos grupę, kurioje jau nuo pat ankstaus ryto plūsta begalės gimtadienio sveikinimų. Šiandien mano misija – gražiai atsakyti bei padėkoti visiems pasveikinusiems“, – pasakojo Donalda.

Gimtadienis Donaldai reiškia daug. Tačiau moteris tikino, kad šiuo metu jį švenčia išties ramiai.

„Anksčiau turėjome stiprias gimtadienio tradicijas. Kiekvieno jubiliejaus metu rinkdavomės pas Jogailą Morkūną ant pievutės ir švęsdavome gimtadienius. Supdavomės hamakuose, maudydavomės baseine, klausydavome didžėjaus leidžiamos muzikos... Tačiau dabar, gimtadienius švenčiame ramiau, kadangi jau visi turime vaikus ir dar daugiau atsakomybių“, – apie gimtadienio tradicijas pasakojo atlikėja.

Šį gimtadienį atlikėja planuoja švęsti itin ramiai. Anot jos, tai ne jubiliejus, todėl 43-ąjį gimtadienį ji žada minėti artimų žmonių būryje.

„Na jei kiekvienais metais švęsčiau savo gimtadienį, manau, kad man tai pabostu. Mano darbas yra šventės ir renginiai, todėl šiandien man didžiausia dovana bus ramybė. Išsivirsiu kavos, atsiversiu knygą, skaitysiu sveikinimus ir džiaugsiuosi, jog mane supa begalės gerų žmonių.

Taip pat manęs laukia labai atsakingas darbas. Rugpjūčio mėnesį atlieku tetos misiją. Tai aš vadinu „tetulė stato mokyklines prekes“.

Visus šeimos vaikus, kurie ruošiasi eiti į mokyklą, ar paruošiamąją klasę apiperku mokykliniais reikmenimis. Šie metai – ne išimtis. Sėsime į mašiną ir vyksime mokyklinių reikmenų. O po viso šito ritualo, manau, susirinskime pas mano sesę ir paminėsime mano gimtadienį“, – džiaugėsi atlikėja.

Taip pat Donalda savo feisbuko paskyroje dalijosi įrašu, kuriame kalbėjo apie gyvenimo trapumą bei laikinumą. Pokalbio metu, atlikėja užsiminė, kad reikia džiaugtis kiekviena diena, kadagi nežinia, kada ji bus paskutinė.

„Vakar buvo liūdna diena. Iš mūsų tarpo pasitraukė vienas mūsų muzikantų benduomenės narys. Krečiant tokiems įvykiams tu supranti, kad gyvenimas yra laikinas. Todėl turime mylėti ir saugoti vienas ktą ne tik švenčių dienomis. Vienas iš mano norų, kurį ruošiuosi įgyvendinti – raginti žmones kalbėtis. Pažadu to išmokti šiais metais.

Turiu sumanymą vienoje iš Vilniaus aikščių pasistatyti dvi kėdes ir kviesti žmones pasikalbėti. Planuoju padaryti tokį socialinį eksperimentą, kokie yra daromi ir užsienyje. Raginsiu visus prieiti, pasikalbėti ir tokiu būdu stengisiuosi praskaidrinti kievieno žmogaus dieną. Noriu, kad visi būtų laimingi“, - kalbėjo atlikėja.

Pasiteiravus Donaldos apie šių metų planus moteris nusijuokė, tačiau atskleidė, kad jų turinti ne vieną.

„Planuoju atsisakyti visų likusių žalingų įpročių. Taip pat planuose yra ir naujos dainos su būriu gerai žinomų atlikėjų, kurias galvoju įrašyti šiais metais“, – džiaugėsi atlikėja.

Sulaukusi 43-iojo gimtadienio Donalda nenustygsta vietoje. Planai apie naujas dainas bei kiti užsibrėžti tikslai moterį verčia jaustis labai laiminga. Atlikėja neslepia, jog namuose ji mėgsta ramybę, tačiau už jų ribų džiaugiasi kieviena diena.

„Namuose esu rami. Po įvairių renginių bei koncertų mėgstu skaityti knygas, kaifuoti nuo ramybės ir pabūti su savimi. Energijos ir užsidegimo darbui ir įvairioms veikloms, už namų ribų, man išties netrūksta.

Už tai esu dėkinga gyvenimui. Geras emocijas, kaip ir kievienai moteriai, man sukelia nauji drabužiai, grožio procedūros. Prie viso to prisideda ir subalansuota ir sveika mityba. Visa tai man kelia didelį džiaugsmą“, – su šypsena kalbėjo dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?