Žvaigždžių savaitėje – „gelbėtojo“ vestuvės ir Kim Kardashian be liemenėlės

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 davidas Hasselhoffas su mylimąja ir Kim Kardashian.<br> Scanpix nuotr.
 davidas Hasselhoffas su mylimąja ir Kim Kardashian.<br> Scanpix nuotr.
 Kate Hudson.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Kate Hudson.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Kate Hudson.<br> Scanpix nuotr.
 Kate Hudson.<br> Scanpix nuotr.
 Kim Kardashian.<br> Scanpix nuotr.
 Kim Kardashian.<br> Scanpix nuotr.
 Ispanijos karalienė Letizia su šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Ispanijos karalienė Letizia su šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Davidas Hasselhoffas su mylimąja.<br> Scanpix nuotr.
 Davidas Hasselhoffas su mylimąja.<br> Scanpix nuotr.
 Pierce'as Brosnanas su žmona.<br> Scanpix nuotr.
 Pierce'as Brosnanas su žmona.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Aug 11, 2018, 9:38 AM

Pasipuošusi natūralumu

Holivudo žvaigždė Kate Hudson (38 m.) su muzikantu Danny Fujikawa šiuo metu laukia malonių pokyčių. Netrukus porai turėtų gimti mergaitė, tad tai puikus metas pailsėti ir rasti laiko pasivaikščioti mieste. Jau matyti didelis Kate pilvukas, kurį paryškino mėlyna lengva suknelė. O kad būtų patogiau, aktorė aukštakulnius iškeitė į šlepetes per pirštą. K.Hudson jau kurį laiką džiaugiasi išvaizdos pokyčiais: prieš metus ji nusirėžė savo holivudines garbanas ir tapo trumpaplaukė. Be to, vis dažniau atsisako ryškaus, raudonajam kilimui tinkančio makiažo. Tačiau faktas – toks K.Hudson natūralumas patinka gerbėjams. Juk taip smagu pailsinti odą ir pasijausti savimi!

Pamiršta liemenėlė

Televizijos žvaigždė, tobulos figūros savininkė Kim Kardashian (37 m.) tarp sekėjų ir gerbėjų – tikra mados dievaitė. Šį kartą moteris pasirinko itin provokuojantį derinį. Kim filmavosi Los Andžele, „Jimmy Kimmel Live“ laidoje, be liemenėlės. Moteris ši kartą vilkėjo itin aptemptą palaidinę, kuri ypač pabrėžė jos privalumus. Toks Kim pasirinkimas gerbėjus privertė varvinti seilę. Taip pat mūvėjo velvetines kelnes, kurios ypač pabrėžė Kim sėdmenis. Atrodo, kad moteris taip pasipuošė apgalvotai, nes prieš kameras ji jautėsi itin pasitinkinti savimi.

Atostogų elegancija

Ispanijos karalienė Letizia (45 m.) su vyru karaliumi Felipe (50 m.) ir dukromis Leonor (12 m.) ir Sofia (11 m.) laisvesnes vasaros dienas nusprendė suderinti su malonumais ir keletą dienų praleido poilsiaudami Maljorkoje. Moteris vilkėjo baltą „Boss“ suknelę, kuri tik dar labiau paryškino sodrų jos įdegį. Skelbiama, kad šiuo metu vis dar vykstančiuose išpardavimuose suknelę galima rasti ir už kiek daugiau nei 240 eurų. Visam įvaizdžiui karalienė norėjo pasirinkti paprastus, tačiau išraiškingus akcentus. Prie suknelės ji derino „Carolina Herrera“ rankinę, kurios kaina siekia apie 450 eurų, ir „Mint and Rose“ basutes su platforma, kurios kainuoja apie 100 eurų. Poilsį su atostogomis suderinusiai karalienei dažniausiai neprireikia ryškaus makiažo. O jo ji, beje, netgi ir nemėgsta. Todėl ir šįkart ji rinkosi tik lengvai paryškinti akis ir švelniai rausvus lūpų dažus.

Išlauktos vestuvės

Italijoje įvyko ilgai lauktos vestuvės. Legendinė „Gelbėtojų“ žvaigždė Davidas Hasselhoffas (66 m.) vedė savo mylimąją Hayley Roberts (38 m.). Be jokių pranešimų, viešų kalbų, pasipuikavimų instagrame, patyliukais – švente pasidžiaugti galėjo tik artimieji. Savo išrinktajai Davidas pasipiršo 2016 metais ir neskubėjo žengti prie altoriaus. „Turėjau posakį: „Tuokiesi ne todėl, kad nori gyventi su kuo nors, tuokiesi todėl, kad negali be ko nors gyventi, – tuomet sakė jis britų žurnalui „Hello!“. – Taip ir jaučiausi. Žinojau, kad buvau tikrai nelaimingas be jos.“ Tačiau Davidas pripažįsta, kad piršlybas kurį laiką atidėliojo dėl 28 metų amžiaus skirtumo. Pora susipažino, kai Davidas dirbo teisėju televizijos konkurse „Britanijos talentai“. Iki vestuvių romantiškus jausmus vienas kitam puoselėjo septynerius metus.

Ketvirtis šimtmečio

Airių kilmės aktorius Pierce’as Brosnanas (65 m.) su žmona Keely Shaye Smith (54 m.) netoli savo namų Kalifornijoje buvo pastebėti besivažinėjantys dviračiais. Būtent taip jie praleido savo 25-ąsias buvimo drauge metines. Be pompastikos ir susikibę už rankų. Nors Pierce’as dažnai sulaukia klausimų, kodėl šalia savęs nesugalvojo rinktis jaunos gražuolės, juk tai Holivude ypač populiaru, ar kodėl nuolat viešumoje demonstruoja jausmus žmonai, jis niekuomet nesutrinka. Kartą Keely jis apibūdino ilgai nerinkdamas žodžių: „Ji tarsi mano šiaurinė žvaigždė, visuomet man rodo kelią.“ Prieš žengdami prie altoriaus juodu drauge praleido kelerius metus, todėl jų santuoka – vos sulaukusi pilnametystės. Tačiau net ir toks skaičius Holivude daug kam atrodo sunkiai pasiekiamas. Pora susilaukė dviejų sūnų – Dylano (21 m.) ir Paris (17 m.). O jų pažintis prasidėjo dar 1994-aisiais viename paplūdimio vakarėlių Meksikoje. Tuo metu buvęs modelis Keely jau dirbo televizijoje ir ją tiesiog užbūrė išraiškingos Pierce’o akys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.