Heidi Klum grožio paslaptis – 16 metų jaunesnė roko žvaigždė

Vokiečių supermodelis, viena gražiausių pasaulio moterų Heidi Klum jau atšventė 45-ąjį gimtadienį. Dar iki šios datos šviesiaplaukės gyvenimas dar kartą iš esmės pasikeitė. Audringas romanas su vokiečių poproko grupės „Tokio Hotel“ muzikantu Tomu Kaulitzu – geriausias energinis gėrimas, koks gali būti. Apie tai byloja pastarojo meto H.Klum nuotraukos, pažirusios po žiniasklaidą.

Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Heidi Klum ir Sealas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Heidi Klum ir Sealas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Ona Kacėnaitė

Aug 16, 2018, 9:08 AM

Tomas jaunesnis už Heidi 16 metų. Ir jų aistros liepsna tokia stipri, jog atrodo, kad šliūkštelėjus vandens užvirs. Paparacai, įsistebeiliję į objektyvą, stebi, kaip mylimieji lepinasi vienas kito glėbyje jachtose ir garsenybių pamėgtose poilsio vietose.

Porelė nesislapsto nuo kamerų ir nekreipia dėmesio į tokius formalumus kaip derama apranga. Vokiečių supermodelis niekada negarsėjo perdėtu drovumu ir visada vadovavosi principu „Imk iš gyvenimo viską!“

Nėra jokių abejonių: H.Klum – idealios fizinės formos. Ir puikias kūno linijas nuolat demonstruoja savo „Instagram“ paskyros sekėjams.

Supermodelio mylimieji kaskart vis jaunesni, o ji, regis, atrado amžinos jaunystės receptą.

Kalbos apie H.Klum romaną su gitaristu T.Kaulitzu pasklido dar kovą. Nuo to laiko jie neišsiskiriami. Oficialia pora tapo kartu pasirodę per Kanuose labdaros tikslais surengtą „amfAR“ vakarienę.

Susidaro įspūdis, kad aukštuomenės vakarėliai tik atitraukia juos nuo pagrindinio užsiėmimo: Heidi ir Tomas nesiglėbesčiuoja ir nesibučiuoja tik tokiomis aplinkybėms.

Balandžio pabaigoje muzikos grupė „Tokio Hotel“ surengė koncertą Maskvoje. Tomas, žinoma, atvyko ne vienas. Heidi atskrido kitu reisu ir apsistojo atskirai nuo grupės – viešbutyje „The Ritz Carlton“.

Koncerto metu spermodelis kėlė į „Instagram“ pikantiškas užkulisių nuotraukas. Bet daugiausia dėmesio sulaukė jų asmenukė – bučinys Vasilijaus Palaimintojo soboro fone.

Tad nieko nuostabaus, kad pikantiškoji nuotrauka apkeliavo visus socialinius tinklus.

Gebėjimas būti laimingai – reta dovana, kuri įteikta Heidi dar vaikystėje. Visa, kas aplink vyksta, ji sugeba paversti švente, kartais – kaukių pokyliu.

Bet ar galima būti laimingai 24 valandas per parą? Esant bet kokioms aplinkybėms, situacijoms? Gal šiame kaukių pokylyje svarbiausia veikėja niekuomet nenusimeta kaukės?

Prieš šešerius metus duotame interviu supermodelis prisipažino: „Nenorėčiau dalytis su pasauliu visu tuo, kas dedasi mano širdyje. Visiems bus geriau žinoti apie nuostabiausias ir įspūdingiausias mano gyvenimo akimirkas, kuriomis esu pasiryžusi pasidalyti su savo gerbėjais. Tokių epizodų bus dar nemažai. Ir nesvarbu, kokios kliūtys stotų man skersai kelio, esu pasirengusi žengti į priekį – karjeros, šeiminio ir asmeninio gyvenimo srityse.“

Keturi vaikai supermodelio nė kiek nestabdo. H.Klum geba suderinti motinos pareigas su stulbinama karjera ir veržliu asmeniniu gyvenimu.

Supermodelis laikoma įžymiausia vokiete pasaulyje. Pagal šį rodiklį supermodelis lenkia ir Vokietijos kanclerę Angelą Merkel, ir savo pirmtakę, garsiąją kolegę Claudią Schiffer.

H.Klum darbų aprėptis stulbinama: daugybė reklaminių ir televizijos projektų. Kaip ji visur suspėja?

„Tai lemia televizijos magija. Žiūrovas mato 20 vienos mano programos epizodų, 20 – kitos... Ir taip televizijos ekrane esu kasdien! Laimei, kad vienu metu filmuojama daug laidų. Dirbu keletą sezono savaičių, paskui daug laiko praleidžiu su artimaisiais.

Nesusiduriu su įprastine tėvų problema – aštuonių darbo valandų diena. Kartais, tiesa, grįžtu gerokai po vidurnakčio, bet tarp filmavimų turiu begalę laiko! Ir man patinka, kai grįžusi į namus iš modelio pavirstu mama, valančia mažytes nosytes“, – pasakoja gražioji vokietė.

Pirmą kartą Heidi ištekėjo 24-erių už žinomo Niujorko stilisto Rico Pipino. Ir būtent per šią penkerius metus trukusią santuoką ją užklupo šlovė. Po nuotraukos su maudymosi kostiumėliu žurnalo „Sports Illustrated“ viršelyje pasirodymo Heidi tapo pasaulio įžymybe.

Santuoka subyrėjo supermodelio iniciatyva, bet dėl to Ricas nelabai ir išgyveno. H.Klum ir garsusis stilistas iki šiol palaiko gerus santykius.

Pirmasis supermodelio nėštumas buvo susijęs su meilės nuotykiu. Jos pirmagimės Helene (14 m.) tėvas – žinomas italų verslininkas, buvęs dviejų „Formulės 1“ komandų vadovas Flavio Briatore.

Gražių moterų mėgėjas buvo laikomas H.Klum jaunikiu, jų santykiai truko metus. Bet vestuvių taip ir nebuvo. Supermodelis išsiskyrė su F.Briatore jau būdama nėščia.

Labai greitai Heidi gyvenime atsirado dešimčia metų už ją vyresnis soulo ir popmuzikos atlikėjas Sealas. Jie susipažino 2004-aisiais Londone.

Tuo metu, kai Heidi nuobodžiavo viešbučio hole, Sealas žingsniavo iš sporto salės. Raumeningas tamsiaodis britas negalėjo nepatraukti Heidi dėmesio. O Sealas, žiūrėdamas į šviesiaplaukę ilgakoję, galvojo, kad jos vyras – lamingiausias pasaulyje. Bent taip vėliau sakė garsusis atlikėjas.

Santykiai, kaip įprasta sakyti tokiais atvejais, rutuliojosi labai greitai. Iš pradžių supermodelis slėpė, jog yra nėščia, nesiryždama naujam mylimajam pranešti tokios pikantiškos naujienos.

„Bet jo elgesys su manimi buvo kupinas tokios didelės meilės, švelnumo ir supratimo, kad aš neištvėriau ir prisipažinau. O jis ne tik nenusisuko, neįsi-plieskė – priešingai! – pasakė, kad rūpinsis vaiku kaip savo...“ – prisimena H.Klum. Taip ir įvyko.

Sealas pasipiršo Heidi pagal visus holivudiškojo žanro įstatymus. Kanadoje ant ledyno buvo pastatyta lova, apibarstyta rožių žiedlapiais.

Heidi Klum ir Sealas susituokė 2005 m. gegužės 10-ąją gimus dukrelei Helene. Ją atlikėjas oficialiai įsidukrino.

Dar trys bendri vaikai – Samuelis, Johanas ir Lou, atrodė, visiems laikams sutvir-tino šią laimingą sąjungą. Kur tik pasirodydavo Sealas ir Heidi, visų žvilgsniai ir objektyvai buvo nukreipti tik į juos.

Pora visada laikėsi už rankų, viešumoje žavėjosi vienas kitu. Supermodelis tvirtino, kad dar niekada nebuvo tokia laiminga. Ji rado savo gyvenimo partnerį: Sealas ir vaikai – jos gyvenimo prasmė.

Pora aplinkiniams kėlė susižavėjimą ir pavydą. Ir po septynerių metų H.Klum įteiktas skyrybų pareiškimas buvo tolygus griaustiniui iš giedro dangaus.

„Heidi ir Sealui puikiai sekėsi neišnešti šiukšlių iš namų ir atrodyti idealia pora. Bet paskutinį savo bendro gyvenimo pusmetį jie nuolat pykosi“, – „People“ žurnalui pasakojo supermodelio bičiulis.

Skyrybos buvo nelengvos, ilgos ir skandalingos. H. Klum nurodė dažniausiai garsenybių porų įvardijamą išsiskyrimo priežastį – nesutaikomi prieštaravimai.

Bet poros bičiuliai teigė visai ką kita. Jų tvirtinimu, Sealas nustojo kontroliuoti savo įniršį ir jo proveržius nuolat pajusdavo žmona.

Kitų teigimu, Heidi pametė galvą įsimylėjusi savo asmens sargybinį Martiną Kristenseną. Apie tai tapo žinoma Sealui.

Bet po skyrybų nei Heidi, nei Sealas kurį laiką nenusimovė sutuoktuvių žiedų.

„Iki šiol esu vedęs šią neįtikėtinai įdomią ir gražią moterį. Be to, nesu iš tų žmonių, kurie staiga pareiškia: „Aš tavęs nekenčiu ir nenoriu nešioti tavo žiedo“, – muzikantas paaiškino žurnalistams.

Sealas nesiliovė sakęs, kad stipriai tebemyli Heidi, ir vis dar nepalaidojo vilties atkurti šeiminius santykius:

„Jei būtų galima viską pradėti iš pradžių, būtume kartu. Ar vėl būsime kartu – tai priklauso nuo mano žmonos.“

Tuo metu gražioji H.Klum veikiausiai pirmą kartą gyvenime viešumoje atrodė liūdna, prislėgta. Ir pirmą kartą žurnalistams papasakojo kiek daugiau nei įprastai: „Jaučiuosi taip, lyg būčiau atsidūrusi pačiame viesulo epicentre.

Mano viduje kunkuliuoja emocijos: kartą noriu vėl būti su savo vyru, kitą kartą suprantu, kad iš to nieko gero nebus. Ir dėl tokios minties vėl kyla naujas jausmų uraganas. Kad ir kaip man būtų sunku, suprantu: tai gyvenimas! Ir jis paprastai pasiunčia likimo smūgių.“

O jau po kelių mėnesių supermodelis nebandė slėpti romano su asmens sargybiniu. Įniršęs Sealas portalui TMZ pareiškė, kad jo buvusi sutuoktinė galėjo bent jau dėl padorumo truputį palaukti ir jau paskui smagintis su aptarnaujančiu personalu.

Bet supermodelis neįpratusi slėpti savo jausmų ir, kaip paprastai, per gyvenimą skriejo aukščiausia pavara. Jos ankstesnės santuokos, vaizdžiai sakant, lavonas dar nebuvo atšalęs, o ji prisipažino žurnalistams, kad pasirengusi Martinui visiškai patikėti savo vaikų auklėjimą. Negana to, tvirtino, jog jų laukia ilga bendra ateitis.

Ar tuo metu Heidi vaidino, o gal užsidėjo kaukę nenorėdama keisti savo nuostatos visada būti ar bent jau atrodyti laimingai? O gal tuomet Martinas tebuvo šiaudelis, kurio ji griebėsi sunkiausiu savo gyvenimo tarpsniu?

Ši idilė truko pusantrų metų. Net iš bendrų nuotraukų buvo matyti, kaip keičiasi buvusio asmens sargybinio veido išraiška. Martinas darėsi vis liūdnesnis ir niūresnis.

Vėliau į žiniasklaidą prasiskverbė informacija, kad H.Klum ir M.Kristenseno išsiskyrimo priežastimi tapo nelygiavertis namų pareigų pasiskirstymas.

Supermodelis skraidė po pasaulį, pasirašinėjo sutartis, dalyvavo reklamos kampanijose. Martinas sėdėjo namie ir rūpinosi vaikais. Tuo metu jauniausiam – dukrelei Lou buvo ketveri.

M.Kristensenas kantriai globojo visus keturis vaikus, vedžiojo juos į mokyklą, rūpinosi jų mityba, miegu. Žurnalistai kandžiai užsiminė, kad jis tik pakeitė specializaciją – iš asmens sargybinio tapo aukle.

Kai naujasis darbas M.Kristensenui galutinai nusibodo, santykiai su Heidi iširo.

Ar po tokios partnerystės baigties jos širdis buvusi sudaužyta, niekas tiksliai nežino. Tačiau nepraėjo nė mėnuo, o ji buvo pastebėta su prekiautoju meno kūriniais, žinomo dailininko Juliano Schnabelio sūnumi ir buvusiu Holivudo žvaigždės Demi Moore meilužiu Vito Schnabeliu.

Šis vyras buvo aistringas, karštas, galantiškas ir, be to, 13 metų jaunesnis. Per aukštuomenės vakarėlius H.Klum ir V.Schnabelis mielai pozavo fotografams, lepinosi po karšta Meksikos saule, ilsėjosi Šv.Bartolomėjaus saloje.

Iš supermodelio veido sklido didžiulė laimė. Nors Vito pasipiršo savo naujajai draugei, ji neskubėjo sakyti „taip“. H.Klum atšaudavo, jog dviejų nepavykusių bandymų sukurti šeimą jai visiškai pakanka.

Negana to, ji pradėjo gerinti santykius su Sealu, kaip ji sakė, dėl šeimos gerovės ir vaikų ramybės – mat jie labai ilgėjosi tėvo. Ir Heidi pastangos davė gerą rezultatą: buvę sutuoktiniai vis dažniau viešumoje pasirodo kartu ir atrodo palaidoję nesutarimus.

Po trejų metų draugystės V.Schnabelis viso labo papildė buvusiųjų gretas. Ir vėl H.Klum pakako tik kelių mėnesių dvasinei pusiausvyrai atkurti ir naujai asmeninio gyvenimo laimei atrasti.

Muzikos grupės „Tokio Hotel“ gitaristas T.Kaulitzas – šį kartą jau 16 metų jaunesnis – priverčia spindėti H.Klum akis. Ir tai reiškia, jog supermodelio įprotis būti laimingai vėl pasiteisino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.