Žvaigždžių savaitėje – princo Harry suplyšę batai ir K. Kardashian skyrybos

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Kourtney Kardashian su mylimuoju ir princas Harry su žmona Meghan.<br> Scanpix nuotr.
 Kourtney Kardashian su mylimuoju ir princas Harry su žmona Meghan.<br> Scanpix nuotr.
 Beckhamų šeima.<br>Instagramo nuotr.
 Beckhamų šeima.<br>Instagramo nuotr.
 Beckhamų šeimos atžalos.<br> Instagramo nuotr.
 Beckhamų šeimos atžalos.<br> Instagramo nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Kourtney Kardashian.<br> Scanpix nuotr.
 Kourtney Kardashian.<br> Scanpix nuotr.
 Teismas nutraukė Melanie Brown santuoką.<br> Scanpix nuotr.
 Teismas nutraukė Melanie Brown santuoką.<br> Scanpix nuotr.
 Richardo Gere'o žmona laukiasi kūdikio.<br> Scanpix nuotr.
 Richardo Gere'o žmona laukiasi kūdikio.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Aug 18, 2018, 2:35 PM

Atostogų netikėtumai

Visa Beckhamų šeima pateko į ne itin malonią situaciją, kai atvyko į Indonezijoje esančią Lomboko salą. Kitą dieną salą sukrėtė net 7 balų žemės drebėjimas, o per incidentą žuvo mažiausiai 142 žmonės. Davidas (43 m.) ir Victoria (44 m.) Beckhamai saloje viešėjo su visais vaikais: Brooklynu (19 m.), Romeo (15 m.), Cruzu (13 m.) ir jaunėle Harper (7 m.). Kaip patvirtino šaltiniai, šeima buvo apsistojusi beveik šimto kilometrų atstumu nuo žemės drebėjimo židinio, tačiau vis tiek pajuto virpesius. „Jie akimirksniu pajuto, kad kažkas vyksta, visi jautė purtymą, tačiau nestiprų. Ypač vaikai, ir labai išsigando. Tačiau dabar visi jaučiasi gerai. Kad ir kaip būtų, jie labai išgyvena dėl aukų“, – kalbėjo Beckhamų aplinkai artimas šaltinis.

Princo taupumas

Karališkoji šeima daugumai asocijuojasi su neblėstančia prabanga. Tačiau net po didinamuoju stiklu gyvenantys monarchai kartais suklysta. Puikus to pavyzdys – princas Harry (33 m.), draugo vestu-vėse pasirodęs suplyšusiais batais. Į Charlie van Straubenzee (33 m.) ir jo žmonos Daisy sutuoktuves Harry atvyko pasipuošęs itin stilingai. Šventėje, kurioje jam teko pabrolio vaidmuo, vyras vilkėjo juodu švarku ir mūvėjo elegantiškas dryžuotas kelnes. Tiesa, jo avalynės pasirinkimas buvo kiek neapgalvotas – batų pade buvo pastebėta nemaža skylė. Akylesni gerbėjai skelbė, kad su tais pačiais batais princas matomas labai dažnai.

Santykius sugriovė išdavystė

Realybės šou žvaigždė Kourtney Kardashian (39 m.) ir vėl vieniša. Moteris išsiskyrė su 14 metų jaunesniu vaikinu Younesu Bendjimu (25 m.). Skelbiama, kad poros santykiai pašlijo po jųdviejų kelionės į Italiją, o ant plauko pakibo po to, kai jaunas mylimasis buvo pastebėtas kitos moters draugijoje.

Kalbama, kad jų santykius ėmė gadinti nuolatiniai pykčiai ir nepasitikėjimas. Iš pradžių Kourtney ir Younesas neva padarė pertrauką ir mėgino vienas nuo kito kiek pailsėti, tačiau toks susitarimas privedė prie skyrybų.

Santuokoje padėjo tašką

Daugiau nei metus trukęs buvusios „Spice Girls“ narės Melanie Brown-Mel B (43 m.) ir Stepheno Belafonte (43 m.) skyrybų skandalas pagaliau priėjo liepto galą. Moteris turės sumokėti daugiau nei 300 tūkst. eurų, kad padengtų sutuoktinio teismo išlaidas. Nors teks patuštinti kišenę, Mel B atrodo kaip niekada laiminga. Pusantrų metų teismuose pora kovojo dėl to, kad niekaip nepavyko rasti sprendimo dėl šešiametės dukters Madison ateities. Maža to, dabar jau buvę sutuoktiniai vienas kitą skandino vis aštresniuose skandaluose. Teismo sprendimu Mel B ir Stephenas negali vienas prie kito artintis arčiau nei 182 metrai (200 jardų. – Red.). O visas skandalas užvirė po to, kai M.Brown pasidalijo nuotraukomis, kuriose jos veidą ir kūną „puošė“ mėlynės. Sutuoktinį ji kaltino smurtu, neištikimybe ir rėžė, kad jis reikalavo intymių santykių trise.

Tai bent tėtukas!

Aktorius Richardas Gere’as (69 m.) artėjant apvaliai sukakčiai jau gavo geriausią išankstinę dovaną – kone perpus jaunesnė žmona Alejandra Silva (35 m.) laukiasi kūdikio. Kol kas sutuoktiniai nuo bet kokių komentarų šia tema susilaiko, tačiau aktoriaus gerbėjai jau nekantrauja išvysti naujai iškepto tėtuko vaiką. Po ketverių draugystės metų pora vestuves atšoko šių metų balandį. Kai jau atrodė, kad aktorių būtų sunku nuvesti prie altoriaus, Alejandrai tai pavyko be didelių pastangų. Tai bus pirmas jų kūdikis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.