J. Jankevičiaus vietą „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ užima kitas vedėjas, o svečias – Jazzu

Justinui Jankevičiui atsisveikinus su „Kitokių pasikalbėjimų“ vedėjo kėde, jo rolę trumpam perima kitas žinomas humoristas. Trečiadienį vyksiančiuose filmavimuose jėgas išbandys Mantas Katleris.

 Justinas Jankevičius.<br> LR archyvo nuotr.
 Justinas Jankevičius.<br> LR archyvo nuotr.
J. Arlauskaitė-Jazzu<br>LR archyvo nuotr.
J. Arlauskaitė-Jazzu<br>LR archyvo nuotr.
 Mantas Katleris.<br> LR archyvo nuotr.
 Mantas Katleris.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-08-20 16:03, atnaujinta 2018-08-20 16:11

Į Kaune vykstantį gyvų pokalbių šou J.Jankevičius neretai pasikviesdavo tuos, kuriuos žiniasklaidai prakalbinti itin sunku. Naują sezoną pradės čia dar nematyta viešnia – atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu.

„Išbandau save naujame amplua. Šiaip myžciau į kelnes, bet mano pašnekovė bus vienareikšmiskai geriausia Lietuvos dainininkė visomis šio žodžio prasmėmis – Justė Arlauskaitė. Aš labai laukiu. Tikiuosi, kad laukiate ir jūs“, – į renginį kvietė M.Katleris.

Renginio organizatoriai rėžia atvirai: „Turbūt buvo sunku įsivaizduoti, kad kažkada šis duetas galės atsidurti ant „Kitokių pasikalbėjimų“ scenos“.

Mantas Katleris vadinamas sėkmingiausiu pasikalbėjimų svečiu. Laidos, kuriose jis filmavimosi, tapo pačiomis populiariausiomis. „Youtube“ viena jų peržiūrėta daugiau nei 1 mln. kartų.

Šįkart jam teks išmėginti jėgas kitoje barikadų pusėje – kalbinti įtakingiausia pop kultūros atstove pripažintą Jazzu. Atlikėja neseniai grįžo iš UNICEF misijos Etiopijoje, kur sulaukė nemažai kritikos. Tad pasisakyti tikrai turės ką.

Žinia, kad keičiasi „Kitokių pasikalbėjimų“ vedėjas, pasidalijo šou organizatorius Mantas Bertulis.

„Kiekviena pasaka turi savo pabaigą. Deja, ir šita – ne išimtis. Penktadienį Kražiuose įvyko paskutiniai „Kitokie pasikalbėjimai“ su Justinu. Kartu praleidome daugiau nei ketverius metus. Gavosi visai rimtas bei įdomus romanas. Kai pirmą kartą susipažinau su Justinu, turėjau viso labo 20 metų.

Tokiam pieniui kaip aš, gauti tiek gyvenimiškų bei šou verslo pamokų iš šito vilko, buvo neįkainojamas dalykas. Tai mane užgrūdino. Ir už tai būsiu dėkingas visą likusį gyvenimą. Viena žaviausių jo savybių yra pagarba kartu dirbantiems žmonėms.

Nesvarbu kas bevyktų, J.Jankevičius visada po renginio pribėgs prie filmavimo komandos ir padėkos kiekvienam atskirai. Tik tada eis fotkintis su gerbėjais. Padėkos ir padavėjoms ar barmenams, kurie dirbo renginio metu. Nes, kaip yra pasakęs Šaras, „Žalgirio“ sėkmės paslaptis yra organizacija – nuo valytojos iki prezidento. Tai ir čia panašiai.

„Kitokie pasikalbėjimai“ yra viena didelė komanda, kuri susideda iš daugelio žmonių, stovinčių už kadro. Nuo garsistų iki transliacijos režisierių. Nuo apšvietėjų iki rėmėjų. Ir Justinas jų niekada nepamiršta. Kartu suorganizavome 64 renginius.

Turėjome ir labai puikių vakarų, ir tragiškai blogų. Mus ir kritikavo, ir ant rankų nešiojo. Mes ir ginčydavomės, ir sudauždavom bokalais. Žodžiu, patyrėm visko. Kaip ir visos poros. Jo dėka „Kitokie pasikalbėjimai“ išaugo iki neregėto lygio. Iki populiariausios Lietuvos interneto laidos, kurią vidutiniškai pažiūri 181,5 tūkst. kartų, o į laidos filmavimus renkasi šimtai žmonių. Tačiau šiandien mes sukame skirtingais keliais“, – pasklido įrašas socialiniame tinkle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.