Žvaigždžių savaitėje – karalienės Elizabeth II dieta ir žinia apie Trumpų skyrybas

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose netrūko staigmenų.

 Žvaigždžių savaitėje – karalienės Elizabeth II dieta ir žinia apie Trumpų skyrybas.  <br> Scanpix nuotr.
 Žvaigždžių savaitėje – karalienės Elizabeth II dieta ir žinia apie Trumpų skyrybas.  <br> Scanpix nuotr.
 Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr.
 Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr.
 Gordonas Ramsay.<br> Scanpix nuotr.
 Gordonas Ramsay.<br> Scanpix nuotr.
 Gordonas Ramsay.<br> Scanpix nuotr.
 Gordonas Ramsay.<br> Scanpix nuotr.
 Madonna.<br> Scanpix nuotr.
 Madonna.<br> Scanpix nuotr.
 Donaldas Trumpas su žmona Melania.<br> Scanpix nuotr.
 Donaldas Trumpas su žmona Melania.<br> Scanpix nuotr.
 Melania Trump.<br> Scanpix nuotr.
 Melania Trump.<br> Scanpix nuotr.
 Rocky Barnes.<br> Scanpix nuotr.
 Rocky Barnes.<br> Scanpix nuotr.
 Rocky Barnes.<br> Scanpix nuotr.
 Rocky Barnes.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Aug 26, 2018, 6:31 PM

Karalienės dieta

92-ejų metų Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II britus ir visą pasaulį stebina savo jaunatviškumu. Sakoma, kad prie žmogaus savijautos didele dalimi prisideda ir jo mitybos įpročiai. Ne išimtis ir karalienė. Dabar moteriai, vargu, ar reikia akylai stebėti kūno linijas, tačiau ilgus metus dietos besilaikiusi karalienė, vargu, ar besugebėtų atsisakyti prigijusių įpročių. Pusryčiams ilgiausiai valdanti monarchė visuomet valgo dribsnius. Dažniausiai pusryčiauja viena apie devintą ryto. Kartais dribsius ji pagardina makadamijų riešutais ar džiovintais vaisiais, ypatingai mėgsta abrikosus. Kaip ir kiekviena moteris, taip ir karalienė, kartais mėgsta palepinti save ir pusryčiams sukremta skrudintos duonos, gardintos įvairiomis uogienėmis. Priešpiečiams Elizabeth II renkasi lengvus patiekalus. Mėgsta grilyje keptą žuvį su špinatais. Kad nepasirodytų, jog karalienė labai saikingai ir atsargiai tikrina savo maistą, pasirodo, kad ji – tikra šokolado gerbėja. Juo ji visuomet mėgaujasi gerdama popiečio arbatą. Skaniausi jai – tarsi maži šokolado ir sausainių vieno kąsnio sumuštinukai, kurie tirpsta burnoje.

Žinutė apie skyrybas

Jungtinių Valstijų ponia ir prezidento Donaldo Trumpo (72 m.) žmona Melania Trump (48 m.) jau seniai garsėja kaip stiliaus ikona. Buvusi prezidento patarėja ir aktorė Omarosa Manigault Newman pateikė naujus sensacingus faktus apie Melanios ir Donaldo santuoką. Pasak Omarosos, ponia negali sulaukti prezidento kadencijos pabaigos, kuomet ji su juo galės oficialiai išsiskirti. Be to, Omarosa tvirtino, kad slaptus Melanios siekius išduoda ir jos apranga. Mat iš Slovėnijos kilusi prezidento žmona kartais nevengia ir ekstravagantiškų stiliaus detalių. Viena jų – žalsvos spalvos „Zaros“ striukė su užrašu „Man visai nerūpi, o tau?“ (angl. I really don‘t care, do you?).

Maudynės su nuometu

Garsusis Los Andželo modelis Rocky Barnes (32 m.) geriausių draugių būryje šventė savo mergvakarį. Pro paparacų akis neprasprūdo ir merginų maudynės. Šie užfiksavo kaip Rocky, draugių būryje, maudosi viename iš Majamio paplūdimių. Jų dėmesį ypač patraukė paplūdimyje demonstruojamas Rocky stilius. Ji maudėsi vilkėdama baltą, vintažinį maudymosi kostiumėlį, o jos galvą puošė baltas nuometas. Toks sprendimas privertė atsisukti ne vieną poilsiautoją.

Jubiliejus!

Popmuzikos karalienė Madonna savo 60-ąjį gimtadienį paminėjo buvusiame imperiniame Marakešo mieste Maroko vakaruose. Pranešama, kad Maroko policija neprileido žurnalistų ir fotografų, netylant spėlionėms, kur bus švenčiamas popkaralienės gimtadienis ir kas iš garsenybių atvyks jos pasveikinti. Gimtadienio proga Madonna paskelbė renkanti lėšas labdaros organizacijai „Raising Malawi“, besirūpinančiai našlaičiais ir pažeidžiamais vaikais. „Gimtadieniui negaliu sugalvoti geresnės dovanos už mano po visą pasaulį išsibarsčiusios šeimos sąlytį su šia gražia šalimi ir vaikais, kuriems labiausiai reikia mūsų pagalbos“, – feisbuke rašė atlikėja, įsivaikinusi keturis vaikus iš Malavio.

Atsikratė antsvorio

Garsusis virtuvės šefas Gordonas Ramsay (51 m.) šiuo metu atrodo kaip niekad gerai – vyrui pavyko atsikratyti net 23 kilogramų. Manote, jog tai – dietos pasekmė? O, galbūt, stebuklingas šefo sugalvotas receptas? Tuomet, atsakymas į šį klausimą gali jus šiek tiek nustebinti. Atsikratyti papildomų kilogramų vyrą pastūmėjo sau mestas iššūkis. Gordonas nusprendė sudalyvauti „Geležinios žmogaus“ triatlono varžybose (angl. Ironman). Norint paspartinti rezultatą vyras turėjo pakeisti ir savo mitybos įpročius – jis nusprendė valgyti mažesnėmis porcijomis, tačiau daugiau kartų per dieną. Penkis kartus per dieną valgantis vyras taip pat aktyviai treniruojasi triatlono rungtyse – jis daug plaukioja, važinėja dviračiu ir bėgioja. Visgi, daugiausia įtakos vyro pokyčiams turėjo jo šeimoje nutikusi nelaimė. Šefo tėvas iš šio gyvenimo pasitraukė sulaukęs vos 53 metų. Bijodamas pasekmių dėl prastėjančios sveikatos ir paskatintas žmonos Tanos jis nusprendė pasikeisti radikaliai. „Turėjau antsvorio ir atrodžiau labai blogai. Neįsivaizduoju, kaip Tana liko su manimi“, – interviu buvo sakęs jis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.