TV vedėja Jurgita Jurkutė prakalbo apie permainas projekte

„Laukia šiokie tokie pokyčiai ir daugiau iššūkių, eteryje veikiausiai skambės ir žemaičių tarmė, apie naująjį LRT muzikinio projekto „Du balsai – viena širdis“ sezoną“, – sako jo vedėja Jurgita Jurkutė-Širvaitė. 

 Jurgita Jurkutė-Širvaitė.
 Jurgita Jurkutė-Širvaitė.
Jurgita Jurkutė-Širvaitė.
Jurgita Jurkutė-Širvaitė.
Daugiau nuotraukų (2)

LRT TELEVIZIJOS laida „Labas rytas, Lietuva“, LRT.lt

Aug 27, 2018, 5:57 PM, atnaujinta Aug 27, 2018, 6:00 PM

Anot jos, jau nuo rudens grįžtantis projektas bus didelė šventė šeimoms, tad visi kviečiami į atrankas, rašo lrt.lt.

„Šis projektas yra ypatingas, tikras, gyvas ir tai pamatė visa Lietuva, – sako projekto vedėja. – Čia dainuojantys žmonės neturi didelės sceninės patirties, tad jie niekada nesumeluoja. Manau, kad jų nuoširdumas paperka ir mane, ir daugelį žiūrovų.“

Jos teigimu, šis projektas šeimoms ir smagus iššūkis, ir galimybė dar geriau pažinti save bei kiek kitaip praleisti laiką su labai brangiu žmogumi: „Tiems, kas dar nėra apsisprendę dalyvauti, galiu pasakyti, kad tai bus didžiulė šventė, trunkanti kelis mėnesius.“

J. Jurkutei-Širvaitei antrina ir pirmojo sezono nugalėtojos, seserys Kleopatra ir Sofija Vasilevskytės, teigiančios, kad projektas labai jaukus, užkulisiuose vyrauja nuostabi atmosfera, o kiekvienas pasirodymas palieka daug šiltų emocijų.

Seserys Vasilevskytės laimėjo ir kelionę į Niujorką. „Kol kas ten nebuvome, tačiau po mėnesio ruošiamės vykti, kaip tik skaitome apie įvairius lankytinus objektus, kuriuos norėtume pamatyti ir nekantriai laukiame kelionės“, – sako K. Vasilevskytė.

Anot J. Jurkutės-Širvaitės, antrasis projekto sezonas žada nemažai iššūkių ir šiokių tokių permainų, viena iš jų – naujasis komisijos narys Mantas Stonkus, su kuriuo galbūt kartais galės pasikalbėti žemaitiškai, nes ir M. Stonkus, ir J. Jurkutė-Širvaitė yra kilę iš Žemaitijos.

„Žinoma, bus daug dainų ir nuoširdumo“, – primena ji ir kviečia visus į atrankas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.