Antanas Kanopkinas atskleidė, kokie jaunavedžių įpročiai gali sugadinti šventę

„Kartais nekantrumas būsimiems jaunavedžiams pakiša koją“, – įsitikinęs profesionalus renginių vedėjas Antanas Kanopkinas.

 A. Kanopkinas.<br>123rf ir asmeninio archyvo nuotr.
 A. Kanopkinas.<br>123rf ir asmeninio archyvo nuotr.
 Antanas Kanopkinas.
 Antanas Kanopkinas.
 Vestuvės.<br> 123rf nuotr.
 Vestuvės.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-08-28 13:19

O kalba visai ne apie norą kuo greičiau susituokti, bet apie tai, kaip padaryti, kad gražiausia gyvenimo šventė praeitų sklandžiai ir visi jaunavedžių lūkesčiai būtų išpildyti.

„Dabar jaunieji visada skuba: nori skanaus torto, gražesnės pokylių vietos, geresnio fotografo ar vedėjo – bando susisiekti kad ir socialinių tinklų pagalba – ir, negavę išsyk atsakymo – ieško kitų“, – jaunavedžių elgesio tendencijas pasakoja Antanas.

„Kaip taisyklė, jei žmogus neatsiliepė ar neatrašė, tai nereiškia, kad užsakovas jam nerūpi: gal tuomet jis kaip tik veda renginį, gamina skanų tortą, ar fotografuoja kitas vestuves. Ir, baigęs šį darbą, būtinai su Jumis susisieks, nes profesionaliai žiūri į savo veiklą ir užsakymo metu nesusirašinėja su kitais užsakovais“, – pasakoja kone dešimtmetį renginius vedantis vyras.

Kas gi nutinka tuomet, kai jaunavedžiai neranda to, ko norėjo? „Viskas labai paprastai: rašo tiems, kurių nepažįsta, apie kurių darbo principus ir stilių nieko nežino arba yra girdėję tik puse lūpų ir po to išgyvena, kad šventė nepraėjo taip, kaip jie tikėjosi ir kaip įsivaizdavo“, – renginių užkulisius praveria Antanas.

Paklaustas, kokį patarimą duotų visiems ne tik besituokiantiems, bet ir kitas šventes ketinantiems švęsti žmonėms, Antanas atsako:

„Neskubėti, ramiai viską apgalvoti, nesiblaškyti ir nepulti į paniką. Stresas nieko gero neatneš. Linkiu visiems kantrybės ir mokėti išlaukti. Tuomet šventė išties taps pačiu gražiausiu įvykiu Jūsų gyvenime!”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.