Į renginį atvykusi Inga Norkutė pademonstravo itin lieknas kojas

25 –ąjį gimtadienį TV3 televizija atšventė su kaupu. Mat į Kalnų parką susirinko visas Lietuvos pramogų pasaulio elitas: čia atvyko garsūs televizijos laidų vedėjai, muzikantai, politikai, socialinių tinklų žvaigždės.

 Inga ir Vitalijus.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
 Inga ir Vitalijus.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
 Inga ir Vitalijus.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
 Inga ir Vitalijus.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-08-30 21:36

Visgi, šventė neapsiėjo ir be staigmenų. Susirinkusiuosius nustebino ne tik seniai viešumoje matyti veidai, suapvalėjęs Inetos Stasiulytės pilvukas, bet ir...gerokai sulieknėjusios garsenybės.

Viena jų – aktorė Inga Norkutė. Į renginį drauge su kolega Vitalijumi Cololo atvykusi moteris tiesiog spinduliavo jaunyste.

Susirinkusiųjų akys krypo ir į gerokai padailėjusią aktorės figūrą: nukritusius kilogramus parodė itin lieknos moters kojos.

Primename, kad apie veiksmingas dietas Inga pradėjo kalbėti jau prieš kelis metus. Nors ji įvardijo, kad atsikratyti net 18 kilogramų jai padėjo japoniška dieta, Inga teigė, kad numesti svorio, neabejotinai, padeda ir valgymas mažesnėmis porcijomis.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.