Žvaigždžių savaitėje – Meghan Markle suknelė ir prakalbusi „Melrouzo“ žvaigždė

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose netrūko staigmenų.

Heather Locklear, Princas Harry ir Meghan Markle. 
Heather Locklear, Princas Harry ir Meghan Markle. 
 Cristiano Ronaldo su šeima.<br>Instagramo nuotr.
 Cristiano Ronaldo su šeima.<br>Instagramo nuotr.
 Hilary Swank.<br> Scanpix nuotr.
 Hilary Swank.<br> Scanpix nuotr.
 Robinas Thicke'as su mylimąja.<br> Instagramo nuotr.
 Robinas Thicke'as su mylimąja.<br> Instagramo nuotr.
 Heather Locklear.<br> Instagramo nuotr.
 Heather Locklear.<br> Instagramo nuotr.
 Heather Locklear.<br> Scanpix nuotr.
 Heather Locklear.<br> Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix nuotr. 
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Scanpix nuotr. 
Meghan Markle ir princas Harry. <br>Scanpix nuotr.  
Meghan Markle ir princas Harry. <br>Scanpix nuotr.  
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Sep 2, 2018, 12:36 PM

Paaiškėjo suknelės likimas

Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos gerbėjai keletą mėnesių laukė žinios, koks bus Meghan Markle (37 m.) vestuvinės suknelės likimas. „Givenchy“ kurta suknelė gegužę vykusiose vestuvėse buvo bene labiausiai apkalbėtas karališkųjų vestuvių akcentas. Teigiama, kad suknelė bus eksponuojama Vindzoro pilyje, kurioje ir vyko vestuvių ceremonija. 2011-aisiais po princo Williamo ir Catherine Middleton vestuvių nuotakos suknelė taip pat buvo eksponuojama. „Alexander McQueen“ mados namams suknelę kūrė dizainerė Sarah Burton, ji buvo eksponuojama Bakingamo rūmuose.

Tėčio pasididžiavimas

Futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo (33 m.) gerbėjų širdis pavergė nauja šeimos nuotrauka. Joje jis pozuoja su mylimąja Georgina Rodriguez (24 m.), sūnumi Cristiano jaunesniuoju (8 m.), dukrele Alana Martina (8 mėn.) ir dvynukais Eva Maria bei Mateo (1 m. 2 mėn.).

Cristiano ką tik pasirašė sutartį su Italijos „Juventus“ klubu. Klubo istorijoje tai vienas didžiausių atlygių – net 110 milijonų eurų. Ta proga visa šeima įsiamžino su futbolo klubo marškinėliais, o Ronaldo atrodė kaip niekada besididžiuojantis savo šeima.

Pasakiškos vestuvės

Dar 2016-aisiais aktorė Hilary Swank (44 m.) atšaukė vestuves su tenisininku Rubenu Torresu ir pradėjo susitikinėti su Philipu Schneideriu. O prieš keletą dienų juodu paslaptingai atšoko pasakiškas vestuves. Ceremonijos, kuri vyko Kalifornijoje esančiame Redvudo nacionaliniame parke, metu aktorė vilkėjo „Elie Saab“ siuvinėtą šilkinę suknelę. Įspūdingai atrodė ir moters nuometas: jo ilgis siekė net 6 metrus, o jam sukurti prireikė net 70 valandų rankų darbo. Laiminga aktorė išskirtinėmis akimirkomis dalijosi tik su „Vogue“, nes nenorėjo, kad jos vestuvių ceremonija virstų išpūstu žiniasklaidos burbulu.

Laukiasi stebuklo

Dainininkas Robinas Thicke’as (41 m.) su mylimąja April Love Geary (23 m.) gerokai nustebino savo gerbėjus. Vos prieš pusmetį susilaukę dukrelės jie pasidalijo žinia, kad April vėl laukiasi! April džiaugėsi, kad jau netrukus galės sužinoti, kokios lyties bus jųdviejų kūdikis. Ne ką mažesnė staigmena laukia ir paties būsimo tėčio – kūdikio gimimo data turėtų sutapti su jo gimtadieniu.

Nutraukė tylą

Aktorė Heather Locklear (56 m.) pastaruosius mėnesius išgyvena didžiausią gyvenimo nuopuolį. Moteris buvo suimta ir galiausiai atsidūrė reabilitacijos klinikoje dėl sunkios psichikos būklės. Tačiau baigiantis rugpjūčiui moteris grįžo į socialinius tinklus ir gerbėjams po ilgo laiko perdavė žinutę. Heather įkėlė šmaikščią augintinio nuotrauką, po kuria rašė: „Diena, kai šviečia saulė.“ Birželio mėnesį H.Locklear užpuolė policijos pareigūną ir buvo nuvežta į areštinę. Kai buvo sumokėtas 20 tūkst. dolerių (17,5 tūkst. eurų) užstatas ir moteris išėjo į laisvę, po kelių valandų ji įsivėlė į dar vieną incidentą. Heather pateko į reabilitacijos kliniką perdozavusi kvaišalų. Vis dėlto klinikoje ji nusprendė pasilikti ilgiau savo noru, nes su-prato, kad viena nebeišsikapstys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.