Agnė Gilytė pademonstravo, kaip stilingai atrodyti per daug neišlaidaujant

Ruduo – pats geriausias metas atnaujinti garderobą. Ir visai nebūtina tam išlaidauti. „Atrask savo stiliaus perliuką“, – tokiu šūkiu rudens sezoną pasitinka „Outlet park“ išparduotuvių centro veidu tapusi Agnė Gilytė.

Rudeniškas Agnės Gilytės stilius. <br>T.Vyšniausko nuotr. 
Rudeniškas Agnės Gilytės stilius. <br>T.Vyšniausko nuotr. 
Rudeniškas Agnės Gilytės stilius. <br>T.Vyšniausko nuotr. 
Rudeniškas Agnės Gilytės stilius. <br>T.Vyšniausko nuotr. 
Rudeniškas Agnės Gilytės stilius. <br>T.Vyšniausko nuotr. 
Rudeniškas Agnės Gilytės stilius. <br>T.Vyšniausko nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 3, 2018, 3:37 PM, atnaujinta Apr 8, 2022, 6:49 PM

Vilniuje, „Ogmios mieste“ įsikūrusiame išparduotuvių centre veikia kelios dešimtys parduotuvių, kuriose galima rasti šimtus prekių ženklų po vienu stogu. Kai kurie iš jų priklauso prabangos prekėms, yra itin vertinami ir pripažįstami pasaulyje.

Reklaminėje fotosesijoje įsiamžinusi viena garsiausių Lietuvos stilisčių pristato tris skirtingus drabužių derinius. Visi nuotraukose matomi drabužiai ir aksesuarai yra iš senesnių kolekcijų, tačiau nepraradę savo aktualumo, paperkantis kokybe ir, žinoma, patrauklia kaina.

Pirmasis A.Gilytės derinys – bordo spalvos palaidinė, lietpaltis ir džinsai. „Šį rudenį ketinu nerti į žemės spalvas. Ir bent vieną derinį ne tik fotosesijai, bet ir kasdienai noriu sudėlioti iš raudonojo vyno, smėlio ir kitų šiltų tonų. Smagus akcentas yra mano rankoje. Tokių visada ieškau ir klienčių spintose, ir parduotuvėse“, – šypsojosi stilistė.

Antrasis pasirinktas derinys – klasikinis lietpaltis, kuris rudenį galėtų tapti geriausiu spintos draugu.

„Šis lietpaltis – vienas svarbiausių radinių, jei tokio dar neturite. Visur, prie visko, visada. Jis privalus kiekvienoje pereinamojo sezono spintoje. Na, o vienas iš mano šio sezono perliukų – marga delninė, kurią naudoju ne tik vakare, bet ir dieną. Juk taip gera turėti ką nors dailaus delne“, – pasakojo A.Gilytė.

Trečiasis derinys yra tie drabužiai, be kurių A.Gilytė neįsivaizduoja savo garderobo.

„Ruošdamasi rudens sezonui, visada patikrinu, ar odinis švarkas ir džinsai jau laukia manęs spintoje. Tai yra mano ištikimiausi daiktai. Norėčiau, kad kiekvienoje spintoje greta įprastų ir klasikinių derinių atsirastų smagi ryškiaspalvė rankinė – ji atgaivins bet kurį derinį ir privers nusišypsoti kas kartą, kai pažvelgsite į veidrodį“, – tikino stiliaus žinovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.