Arvydas Martinėnas-Vudis su sužadėtine sulaukė pirmagimio

Muzikinio projekto „Kelias į žvaigždes“ dalyvis, grupės „Dar“ narys, Arvydas Martinėnas-Vudis (34 m.) tapo tėčiu. Kartu su sužadėtine, modeliu Sandra Stančikaite (31 m.) atlikėjas sulaukė pirmagimio.

Arvydas Martinėnas-Vudis. <br>LR archyvo nuotr. 
Arvydas Martinėnas-Vudis. <br>LR archyvo nuotr. 
Arvydas Martinėnas-Vudis. <br>Stop kadras. 
Arvydas Martinėnas-Vudis. <br>Stop kadras. 
Arvydas Martinėnas-Vudis.  <br>LR archyvo nuotr. 
Arvydas Martinėnas-Vudis.  <br>LR archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 3, 2018, 6:04 PM, atnaujinta Sep 3, 2018, 9:35 PM

Porai gimė sūnus, kuriam suteikė Elajaus vardą. „Mums jis pasirodė gražus, retas ir įsimintinas. Galvojome dar ir apie Rojaus vardą, tačiau vos vaikeliui gimus apsisprendėme galutinai – Elajus“, – šypsojosi Vudis.

Kol kas trijulė laiką leidžia Vilniaus gimdymo namuose. Puikiai nusiteikęs vyras didžiuojasi nauju statusu ir džiugiai vadina save „ką tik iškeptu tėčiu“.

„Viskas nauja, faina. Esu laimingas, kad tiek jai, tiek man viskas puikiai sekasi. Aišku, personalui dar tenka rodyti mums pavyzdį, tačiau jau įsivaižiuojame. Prasideda geri, malonūs dalykai! Iš tikrųjų, aš net nemaniau, kad bus taip faina“, – maloniomis emocijomis su naujienų portalu „lrytas.lt“ dalijosi atlikėjas ir prodiuseris.

Elajus gimė penktadienį, apie 16 val. 30 min. „Mažylis gimė šiek tiek pernešiotas, numatyta buvo rugpjūčio 20-osios data, tačiau tai nėra esminiai dalykai, svarbiausia, kad tiek jis sveikas, tiek mama gerai jaučiasi. O aš jau dabar trečiam plane“, – dar kartą pakartodamas, kad jaučiasi laimingas, tvirtino atlikėjas. 

Praėjusių metų birželį mylimajai pasipiršęs A.Martinėnas-Vudis, paklaustas apie tuoktuvių planus, neslėpė: „Po mažą žingsnį priartėsime ir prie vestuvių. Planai tikrai nesustojo, tik šiek tiek nusikėlė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.