Instagramo žvaigždė Naglis Bierancas prakalbo apie jį užgriuvusią šlovę

31-ąjį gimtadienį atšventęs socialinių tinklų žvaigžde vadinamas fotografas Naglis Bierancas kukliai šypteli, jog nė pats nesapnavo, kad per keletą mėnesių jo vardą linksniuos šimtatūkstantinė gerbėjų minia. Iš Visagino kilęs Naglis šmaikštauja, kad iki šios dienos taip ir nesužinojo, ką reiškia sirgti žvaigždžių liga, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

 Naglis Bierancas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Naglis Bierancas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Per gimtadienį Naglis gavo ir šmaikščių dovanų.
Per gimtadienį Naglis gavo ir šmaikščių dovanų.
 Naglis Bierancas ir Karolina Meschino.
 Naglis Bierancas ir Karolina Meschino.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 8, 2018, 10:22 AM

Praėjus porai dienų po gimtadienio N.Bieranco namuose vis dar gulėjo neišpakuotos dovanos. „Bet aš taip džiaugiuosi, kad savaitės viduryje visi rado laiko užsukti į mano šventę ir pasveikinti, pabūti. Nerealu! Aišku, dabar didesnį gimtadienį iškelti paragino man atstovaujanti agentūra, pats turbūt būčiau surengęs gerokai kuklesnį vakarėlį“, – apie sostinės Senamiestyje su būriu kviestinių svečių surengtą šventę smagiai kalbėjo Naglis.

Kasdienė N.Bieranco dienotvarkė ganėtinai įtempta. Jis – profesionalus šokėjas, scenoje pasirodantis su garsiausiais Lietuvos atlikėjais, taip pat profesionalus fotografas. Tapus socialinių tinklų žvaigžde ir iš to uždirbant solidžias pajamas, rodos, galėtum lengva ranka numoti į sunkią fotografo ar šokėjo duoną. Tačiau vyras mano priešingai.

„Penktoje klasėje įstojau mokytis į Nacionalinę M.K.Čiurlionio menų mokyklą, mane visuomet traukė šokiai. Baigiantis mokslo metams tėvai padovanojo fotoaparatą, natūraliai pradėjau fotografuoti bičiulius. Ir užsikabinau. Tai – mano profesija ir aš dar tikrai turiu kur tobulėti“, – šyptelėjo Naglis, instagramo paskyroje šiuo metu turintis 153 tūkst. sekėjų.

Paauglių, ir ne tik jų, dievaičiu šiuo metu vadinamas Naglis juokėsi, kad į tokią avantiūrą nėrė visiškai atsitiktinai ir iki šiol nesitiki, jog viskas susiklostė žaibo greičiu.

Vos prieš kelerius metus susikūręs paskyrą socialiniame tinkle pernai pašmaikštavo, kad per metus tikrai surinks 100 tūkst. sekėjų. Tačiau jo kasdienio gyvenimo akimirkos taip patraukė dėmesį, kad tikslui pasiekti jam prireikė vos 5 mėnesių.

Naglis svarstė, kad staigus jo šuolis į šlovės viršūnę ir bičiulystės su garsenybėmis asmeninio gyvenimo nepakeitė, bet praėjusius metus vadina išties išskirtiniais ir jo gyvenimą apvertusiais aukštyn kojomis.

„Juk ir pats kadaise dirbau žiniasklaidoje, tuo labiau visas tas vadinamąsias žvaigždes esu įamžinęs fotosesijose. Kaip anksčiau bendravome, taip bendraujame ir dabar. Aišku, kartais pajuntu, kad žmonės dažniau dabar patys prie manęs prieina, o ne aš prie jų, tačiau nemanau, kad dėl to reikėtų užriesti nosį ar ką nors vaidinti.

Žinote, galima svarstyti, kad man 31-eri ir aš jau daug pasiekęs. Bet tai priklauso nuo to, į ką pats lygiuojiesi. Jei lyginčiau save su savo autoritetais, sakyčiau, kad dar nieko nepasiekiau. Jei žiūrėsime, kad svarbiausia vyro gyvenime iki 30-ies padaryti karjerą, pastatyti namą, pasodinti medį ir užauginti vaiką, – šito irgi neturiu. Dabar mano tikslas – daug dirbti ir nuolat tobulėti, kad ateityje būtų lengviau. O dabar man puikiai pavyksta suderinti darbus ir pramogas“, – šyptelėjo Naglis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.