Rusijos oligarchas Romanas Abramovičius buvusią trečiąją žmoną palepino prabangia dovana

Rusų oligarcho, futbolo klubo „Chelsea“ savininko Romano Abramovičiaus (51 m.) ir jo trečiosios žmonos Dašos Žukovos (37 m.) santuoka subyrėjo prieš metus. O po skyrybų Romanas nebuvo šykštus – pavydėtinai palepino buvusią.

 Romanas Abramovičius ir Daša Žukova.<br> Scanpix nuotr.
 Romanas Abramovičius ir Daša Žukova.<br> Scanpix nuotr.
 Romanas Abramovičius ir Daša Žukova.<br> Scanpix nuotr.
 Romanas Abramovičius ir Daša Žukova.<br> Scanpix nuotr.
 Romanas Abramovičius ir Daša Žukova.<br> Scanpix nuotr.
 Romanas Abramovičius ir Daša Žukova.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-09-15 11:48, atnaujinta 2018-09-20 13:06

Oligarchas įsigijo tris sklypus, esančius prestižiniame Niujorko rajone. Juos R.Abramovičius ketina sujungti ir pastatyti didelį namą, kuris primins dvarą. Tai taps Dašos nuosavybe.

Visi nustebo, kai 2017 metų rugpjūčio pabaigoje pora paskelbė apie skyrybas. Jiedu romantiškus santykius puoselėjo dešimtmetį, be to, jiems gimė du vaikai.

Tačiau R.Abramovičius su visomis savo buvusiomis žmonomis puikiai sutaria: jas palepina turtais, niekada viešai nesisvaido purvais. 

Tad Romano prabangi dovana buvusiai žmonai ir jo vaikų motinai – nieko nestebinantis ir puikiai apgalvotas žingsnis. 

Pasak naujienų portalo starhit.ru, Daša su vaikais oligarcho dovanotame name gyvens kelis mėnesius per metus. Dabar D.Žukova daugiausiai laiko praleidžia Didžiojoje Britanijoje, daug keliauja po pasaulį.

Apie statybos projektą mažai kas žinoma.

Aišku tik tiek, kad jo plėtra užsiima populiari ir Holivudo žvaigždžių numylėta kompanija „Herzog & de Meuron“. Name bus didžiulis sodas, uždaras baseinas ir keli miegamieji.

Pasak šaltinių, didžiulio namo interjeru rūpinsis pati D.Žukova, kuri tikrai turi subtilų skonį ir mėgsta šiuolaikišką meną.

„Mes esame įsipareigoję ir atsidavę dviejų vaikų tėvai. Taip pat tęsime bendrą veiklą kaip moderniojo meno „Garage Museum“ muziejaus Maskvoje steigėjai ir savininkai bei „New Holland“ agrikultūrinių įrankių centre Sankt Peterburge“, – pranešę apie skyrybas prieš metus sakė pora.

15 metų jaunesnė oligarcho žmona D.Žukova, meno kolekcionierė, yra turtingo Rusijos naftos magnato dukra ir prieš dešimtmetį tapo jau trečiąja R.Abramovičiaus sutuoktine.

Pora susitiko 2005 metais Niujorke, kuomet moters tėvas surengė naujųjų metų pobūvį, o prieš devynerius metus slapta susituokė.

D.Žukova žiniasklaidoje buvo linksniuojama kaip oligarcho mergina, tačiau 2015 metais vieno interviu metu pora galų gale užrišo visus mazgus ir atskleidė, kad jiedu jau kurį laiką vienas kitą vadina sutuoktiniu.

Poros pirmagimis Aaronas Alexanderis gimė 2009-ųjų gruodį, o antro vaiko, dukros Leah Lou, Daša susilaukė 2013-ųjų balandį.

Romano Abramovičiaus santuokinis gyvenimas – išties spalvingas.

Pirmą kartą vyras vedė dar 1987 metais, tuomet jo žmona tapo Olga Jurevna Lysova, tačiau skirtingais keliais jiedu pasuko praėjus trims metams. Oligarchas luktelėjo metus po skyrybų ir vedė antrą kartą.

Ši santuoka su Irina Viačeslavovna Malandina truko kur kas ilgiau nei pirmoji – 16 metų. 

Didžiulius turtus tuomet pora skirstėsi neilgai, tačiau skyrybos vyrui atsiėjo 195 milijonų dolerių, kuriuos prisiteisė buvusi oligarcho mylimoji. Romanas Abramovičius pasaulio „Forbes“ milijardierių sąraše puikuojasi 9-oje vietoje, o jo banko sąskaitoje ilsisi per 9 milijardus dolerių.

Sakoma, jog Metropoliteno muziejaus komisijos narė Daša, futbolo mėgėją Romaną supažindino su meno pasauliu ir tyliai jam išugdė meilę šiai sričiai. Taip jis tapo vienu stambiausių meno kolekcionierių pasaulyje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.