Jauna pagimdžiusi Donalda Meiželytė prasitarė, ko gailisi labiausiai

„Jis turėtų padėti mandatą ir išeiti iš Seimo po tokių istorijų, pagalvoti apie save kaip apie žmogų, juk tai yra jo tąsa, jo kūdikis“, – žodžių į vatą nevyniojo dainininkė ir renginių vedėja Donalda Meiželytė LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“.

 Donalda Meiželytė.
 Donalda Meiželytė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-18 15:22

Moteris kaip niekas kitas gerai žino, ką reiškia vienai auginti vaiką. Donaldai buvo vos 21-eri, kai ji pagimdė dukrą, o po kelerių metų išsiskyrė su dukrytės tėvu. Po skyrybų Donalda pasakojo išėjusi tiesiog į gatvę.

Moteris neslėpė, kad iki šiol gailisi to, ką jai teko padaryti, – tai pirmi keleri dukros metai mokykloje, kai jos auginimo rūpesčius ji buvo patikėjusi seneliams, mat mokykla buvo jų namo kieme. „Nežinau, gal ji atleis man už tai, kai gulėsiu mirties patale“, – pusiau rimtai, pusiau juokais sakė D. Meiželytė.

Donalda prisiminė, kad dėl pinigų trūkumo ne kartą patyrė patyčias. „Visą laiką iš manęs tyčiodavosi: jau ta Meiželytė kaip apsirengusi, vajezau, kas ją rengia, baisu žiūrėti... Aš tiesiog neturėdavau pinigų, nes viskas, ką uždirbdavau, būdavo namų išlaikymui ir dukros auginimui“, – pasakojo Donalda.

„Skyrybos – ir blogiausia, ir geriausia diena mano gyvenime“, – sakė žmogaus elgsenos ekspertas, verslininkas ir pranešėjas Romualdas Mačiulis. Jo istorija – tarsi iš kino filmo. Su pirmąja žmona Romualdas nusprendė skirtis dėl jos neištikimybės ir buvusiai mylimajai dar ir atkeršyti – atimti vaikus, jų globą prisiteisiant sau.

Tačiau laimės ir pasitenkinimo laimėta kova prieš žmoną Romualdui nesuteikė. Tuomet jis ėmėsi ieškoti informacijos, kaip susitvarkyti su užgriuvusia atsakomybe, kodėl viskas nesiseka taip, kaip tikėjosi, ir kodėl jaučiasi taip, tarsi gyvenimas ir pasaulis aplink griūtų. Atsakymus verslininkas tuomet rado specialiuose žmogaus elgsenos mokymuose Londone, kuriuos rengė mokslininkas, amerikietis lektorius Džonas Frederikas Demartini.

Šiandien Romualdas pats teikia konsultacijas kaip žmogaus elgsenos ekspertas. „Petro Gražulio ir Birutės pažintis buvo pasmerkta nuo pradžių, nes abu tikėjosi nemokamos naudos“, – sakė Romualdas.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį antradienio vakarą 20.00 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.