Sukčiai feisbuke naudojasi Editos Mildažytės vardu ir viešina jautrius įrašus

Kiekvienas populiarus žmogus neretai su gerbėjais daugiausiai bendrauja socialiniuose tinkluose. Ten – išreiškia savo mintis, pastebėjimus ar net išsako kritiką.

 Edita Mildažytė ir apsimetėlių įrašas.<br> LR montažas.
 Edita Mildažytė ir apsimetėlių įrašas.<br> LR montažas.
  Soc. tinklo įrašas.
  Soc. tinklo įrašas.
 E. Mildažytė.<br> LR archyvo nuotr.
 E. Mildažytė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 26, 2018, 11:17 AM

Ne išimtis, atrodo, ir TV laidų vedėja, žurnalistė Edita Mildažytė. Tačiau jos vardu naudojasi apsimetėlis.

Šią savaitę socialiniuose tinkluose pasirodžius sentimentaliam Editos Mildažytės įrašui, gerbėjai puolė reaguoti bei komentuoti. Tai įrašas apie vėlionį vyrą, drauges ir gyvenimą. Iš pirmo žvilgsnio nė nekiltų mintis, jog žymios laidų vedėjos vardu galėtų rašyti kitas žmogus.

„Gyvenime daug sykių buvau laiminga, ir, esu tikra, dar daug kartų būsiu.Tačiau gyvenime neprisirišu ne tik prie daiktų, bet ir žmonių, išskyrus tuos atvejus, kai tiesiog suaugu su žmogumi.

Su Gintu buvome vienas kamienas, kai jis mirė, pasijutau lyg būčiau perpjauta pusiau. Mes buvome laimingiausi ir turtingiausi žmonės pasaulyje, nes turėjome vienas kitą.Jam išėjus labai aiškiai supratau, kad yradalykų, kuriuos ne žmogaus valioje pakeisti.

Šiemet palaidojau dvi drauges: su viena draugavau nuo pirmos, su kita – nuo ketvirtos klasės. Abi negyveno Lietuvoje, nė su viena nepalaikydavau ryšio nei elektroniniais laiškais, nei telefonu, tačiau kai susitikdavome, atrodydavo, nė nebuvome išsiskyrusios.

Susitikdavome ir jau po penkių minučių jausdavomės lyg gulėtume vaikystės lovoje ir valgytume sūrį – kalbų kaip vandens. Kai santykiai ir ryšys tokie tikri, nesvarbu, kiek laiko prabėgo – susitinki ir, atrodo, lyg ir toliau grotume tą patį kūrinį keturiomis rankomis.

Esu sau uždavusi daugybę klausimų, ne iš karto ir ne į visus juos atsakiau. Tačiau kokių trisdešimties man atėjo visiškai aiškus suvokimas, kad viską, ko noriu, turiu padaryti pati, – ne vyras, ne vaikai, ne tėvai. Ar reikia bijoti, kad paliks sutuoktinis?

Niekas manęs niekada nepaliks, jei pati to nenorėsiu. Nieko negali atsitikti be mano valios išskyrus tai, kas privalo atsitikti. Gyvenime viskas yra labai dėsninga, paprasta ir aišku – toks supratimas man suteikia ramybę…“, – sentimentalus įrašas puošė E. Mildažytės puslapį.

Tačiau tarp gausos gerbėjų komentaro buvo galima rasti ir prodiuserio Arno Švilpausko pasisakymą, kuriame teigiama, jog tai – ne Editos Mildažytės kurtas puslapis ir komentaras.

„Mielieji, esu įgaliotas Editos Mildažytės, pranešti, kad šis puslapis nėra jos sukurtas, ji neturi priėjimo prie šio puslapio administravimo.

Edita Mildažytė neturi nei feisbuko, nei instagramo. Šio puslapio sekėjai „seka“ ir rašo apsimetėliams.

Reiktų atkreipti dėmesį į asmens duomenų apsaugos įstatymą.... Jūs vagiate nuotraukas, jas savinatės, o Editos kažkada duotus interviu naudojate kaip jos įrašus...

Edita jau kreipėsi į teisininkus ir feisbuko administraciją, dėl jos tapatybės naudojimo“, – tikino Arnas.

Šį netikrą puslapį iš viso yra pamėgę ir pasekę kiek daugiau nei 6 tūkstančiai gerbėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.