Inga Stumbrienė grožio konkurse atstovaus Lietuvai: „Anksčiau žiūrėdavau kritiškai“

Verslininkė Inga Stumbrienė (34 m.) savaitę pradėjo su geromis naujienomis. Moteris sužinojo, jog yra pakviesta atstovauti Lietuvai tarptautiniame konkurse „Miss Multiverse“. Verslininkė tikina, kad toks kvietimas ją labai maloniai nustebino.

 LR montažas.
 LR montažas.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 LR archyvo nuotr.
 LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 1, 2018, 5:08 PM, atnaujinta Oct 2, 2018, 1:34 PM

„Prieš kiek daugiau nei mėnesį man paskambino konkurso organizatorė ir pasiūlė užpildyti anketą ir dalyvauti atrankoje. Iš pradžių atsisakiau, kadangi į tokio tipo konkursus žiūrėdavau kritiškai. Be to tris savaites išvykti ir būti be šeimos atrodė labai didelis iššūkis.

Tačiau mintis apie konkursą, po šio skambučio, visą laiką sukosi mano galvoje ir kai antrą kartą sulaukiau organizatorės skambučio, nusprendžiau pabandyti sudalyvauti atrankoje“, – pasakojo Inga.

Patekti tarp 30-ies gražuolių iš viso pasaulio nebuvo taip paprasta. Anot Ingos, jai reikėjo ne tik nusiųsti savo nuotraukas, bet ir pabendrauti su organizatoriais telefonu.

„Reikėjo ne tik nusiųsti savo nuotraukas, užpildyti anketą, tačiau sulaukiau ir jų skambučio, kurio metu kalbėjome apie mane, pomėgius, asmenybę.

Penktadienį sulaukiau ir džiugios naujienos, kad mano kandidatūra buvo apsvarstyta ir aš buvau atrinkta iš šalies visų moterų atstovauti Lietuvą“, – džiaugėsi Inga.

„Miss Multiverse“ – tai ne tik grožio, bet ir intelektualus konkursas. Jame, anot Ingos, laukia ir rungtys, kuriose tenka demonstruoti intelektą.

„Kiek esu gavusi pasiūlymų dalyvauti panašiuose konkursuose neretai atsisakydavau, kadangi tai būdavo tik grožio konkursai.

„Miss Multiverse“ konkursas yra ne tik grožio, tačiau ir intelektualumo. Ten bus įvairių rungčių. Mus vertins ne tik pagal grožį, bet ir pagal daugybę kitų kriterijų. Tai mane ir sužavėjo“, – pasakojo Inga.

Paklausus, ko moteris tikisi iš šio konkurso, ji sakė, kad jau vien dalyvavimas jai – didelis laimėjimas.

Septynerius metus vykstantis konkursas šiemet ketvirtąjį kartą bus rengiamas Dominikos Respublikoje.

Konkurso nugalėtojos laukia titulas, karūna, bei piniginis – 6 tūkstančių eurų prizas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.