Asta Valentaitė drąsina moteris: „Praeities nesėkmės davė impulsą mano dabarčiai“

Stilistė Asta Valentaitė prisijungė prie projekto „Wonder Woman“, skatinančio moteris patikėti savo jėgomis, ir socialiniuose tinkluose pasidalino padrąsinančiomis mintimis.

 A.Valentaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 A.Valentaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
  A.Valentaitė.<br>  Asmeninio albumo nuotr.
  A.Valentaitė.<br>  Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 4, 2018, 6:29 PM, atnaujinta Oct 4, 2018, 7:59 PM

„Palūžti labai lengva. Lengva apkaltinti pasaulį, kad jis sukasi ne taip kaip norime ir stovėti jo vidury supykusiai ir nelaimingai. Žymiai sunkiau yra kasdien žengti po mažytį žingsnelį į priekį ir neprisileisti ėdančių minčių, žlugdančių emocijų.

Nesvarbu, ar tave atpažįsta gatvėje ir mato žurnaluose, ar tu gyveni mažame miestelyje ir pasaulį stebi iš tolo. Mus visas vienodai teisia, vertina ir lipdo mums etiketes.

„Ką žmonės pasakys“ – galingas ginklas, kuriuo mums dažnai mojuoja aplinka. Tikiu, kad ir tu žinai, ką reiškia, kai užgriuvus problemoms nutyla ir tavo telefonas, o tavo malonių bičiulių ratas staiga išsisklaido. Klydau gyvenime ne kartą, bet sprendimus visada priimu pati. Vertinu tai kaip išmoktas pamokas, „pasitaisau karūną“ ir einu tolyn. Galbūt tau sunku tuo patikėti, bet būtent praeities nesėkmės davė impulsą mano dabarčiai.

Taigi nekankink savęs klausimų lavina „kodėl tai nutiko man“, „kodėl man amžiais nesiseka“, apie tai pagalvosi kada nors vėliau. O dabar gyvenk. Da-bar. Juk tu ir esi ta #wonderwoman , ar ne?“, – rašė su milijonieriumi britu šiuo metu Londone gyvenanti lietuvė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.