Evelinos Anusauskaitės-Young tobulumas gniaužia kvapą

Dainininkės Evelinos Anusauskaitės-Young instagramas mirga nuo gražiausių stiliaus derinių. Ir nors Lietuvoje už lango ruduo, bet gyvendama Amerikoje ji neatsisveikina su ryškiausiomis spalvomis.

 Evelina Anusauskaitė-Young.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Evelina Anusauskaitė-Young.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-06 14:47, atnaujinta 2018-10-06 15:10

Evelina pasidalijo nuotrauka, kurioje akį traukia rožinės spalvos. E.Anusauskaitė-Young švyti pasipuošusi trumpa suknele, o akis dengia akiniais nuo saulės.

Vasara dar tikrai jos širdyje.

Dainininkė prieš kelias savaites papuošė „Lieutvos ryto“ žurnalą „Stilius plius“. Ir kalbėjo apie madą.

„Mada, o tiksliau savitumo išraiška per stilių, mano nuomone, yra tiesiog vienas iš asmenybės komponentų ir bruožų. Labiausiai žaviuosi žmonėmis, kurių stiliuje atsispindi jų gyvenimo būdas ir charakteris. Bet kas gali apsirengti tai, kas šiuo metu yra ant bangos, vitrinose, bet ne kiekvienas sugeba bet ką vilkėdamas sukurti ir išlaikyti savitą tik jam būdingą stilių.

Mada gal ir kainuoja daug, bet stilius nebūtinai. Čia tinka tas posakis, kad „mada yra tai, ką perki, o stilius yra tai, ką su tuo darai“. Žmogus, turintis savo stilių, jį atskleidžia per detales ir daiktus, kurie jam patinka, o tai nebūtinai turi būti šį sezoną populiarūs ar brangūs aksesuarai. Tarkim, aš turiu mamos suknelę, kurią ji nešiojo man būnant vaiku, ir visai neseniai padovanojo. Dievinu ją ir puošiuosi su didžiausia meile, o smagiausia, kad sulaukiu komplimentų ir klausimų, kur ją galima įsigyti“, – mintimis su žurnalu dalijosi Evelina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.