Savaitės blykstėse – Ramūno Rudoko sūnaus vardas ir Irmos Jurgelevičiūtės sugrįžimas

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ pristato ryškiausias naujienas iš šalies šou pasaulio. Praėjusią savaitę gimtinėje taip pat netrūko džiugių įvykių.

Ramūnas Rudokas su žmona Justina ir Irma Jurgelevičiūtė. <br>Lrytas.lt ir organizatorių nuotr. 
Ramūnas Rudokas su žmona Justina ir Irma Jurgelevičiūtė. <br>Lrytas.lt ir organizatorių nuotr. 
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Ramūnas Rudokas su žmona Justina. <br>LR archyvo nuotr.  
Ramūnas Rudokas su žmona Justina. <br>LR archyvo nuotr.  
Neringa Šiaudikytė įsisuko į šokių sūkurį. <br>Organizatorių nuotr. 
Neringa Šiaudikytė įsisuko į šokių sūkurį. <br>Organizatorių nuotr. 
Irma Jurgelevičiūtė sugrįžo į šou pasaulį. <br>Organizatorių nuotr. 
Irma Jurgelevičiūtė sugrįžo į šou pasaulį. <br>Organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Oct 8, 2018, 12:06 PM

Į Holivudą!

Prienų „Skycop“ komandoje šį sezoną startuojančiais aukščiausiais pasaulyje dvyniais krepšininkais, Kšištofu ir Darjušu Lavrinovičiais (38 m.), susidomėjo JAV televizijos laidų gamybos kompanija, kurios vedlys – „Emmy“ apdovanojimą pelnęs prodiuseris Gary Waksmanas.

„Atvykome į Prienus tikėdamiesi sukurti pasaulinio populiarumo sulauksiančias serijas apie Kšištofo ir Darjušo gyvenimo istoriją.

Esame kino kūrėjai, o šie nešlifuoti deimantai, aukščiausi broliai dvyniai, žaidžiantys profesionalų krepšinį, – būtent tai, ko ieškome. 1988 m. Arnoldas Schwarzeneggeris ir Danny DeVito prikaustė visus prie ekranų su komedija „Dvyniai“. Šį kartą turime tikrų brolių porą, kuri ne ką mažiau charizmatiška, be to, gali įdėti į krepšį!“ – teigė G.Waksmanas.

Į Lietuvą atvykusios filmavimo komandos grafikas įtemptas. Trumpiau nei savaitę truksiančio vizito metu filmavimai vyko ne tik krepšinio aikštelėje ir Lavrinovičių namuose, bet ir įspūdingiausiuose Lietuvos kampeliuose.

Išrinko negirdėtą vardą

Pagausėjo aktoriaus Ramūno Rudoko (50 m.) šeima. Jam ir jo žmonai Justinai (22 m.) gimė sūnus. Pora berniukui suteikė keltiškos kilmės vardą – pavadino jį Raidu. Ramūnas ir Justina iš karto žinojo, kad jųdviejų vaiko vardas prasidės R raide. Vis dėlto gimus sūnui tėvų nuomonės dėl vaiko vardo nesutapo. Kadangi Justina kūdikį primygtinai norėjo pavadinti Ramūnu, teko ieškoti kompromiso.

„Kai išgirdome vardą Raidas, mums abiem jis iškart patiko. Tačiau nuo pirmos akimirkos, kai sužinojau, kad turėsime sūnų, norėjau, kad jis būtų pavadintas Ramūno vardu, nors anksčiau skeptiškai žiūrėjau į tai, kad vaikams suteikiami tėvų vardai.

Požiūris pasikeitė, matyt, dėl to, kad labai didžiuojuosi savo vyru Ramūnu kaip visapusiškai nuostabiu žmogumi. Todėl ir noriu, kad mano sūnus būtų pavadintas savo tėvo vardu“, – pasakojo Raido Ramūno Rudoko mama.

Dainininkės virto šokėjomis

Naujas sportinių šokių klubo „Sūkurys“ sezonas atidarytas itin iškilmingai – į teminį šeštojo dešimtmečio stiliaus vakarą pakviesta dešimtys garsių kauniečių, neabejingų judesiui, elegancijai bei profesionalumui ant scenos.

Vakaro staigmena tapo dviejų gerai žinomų dainininkių paruošti pasirodymai – viena ant parketo sukosi pirmą kartą gyvenime, o antroji – po aštuonerių metų pertraukos.

Prieš pustrečių metų iškilmingai atidarant „Sūkurio“ treniruočių salę tuomet svečiams koncertavusi Neringa Šiaudikytė (27 m.) šįkart pademonstravo stulbinančius salsos žingsnelius. Jai kompaniją palaikė profesionalus šokėjas Domas Sūdžius.

Puikų įspūdį paliko ir aštuonerius metus šokių salės durų nė karto neatvėrusi dainininkė Irma Jurgelevičiūtė (46 m.). Šįkart ji tai padarė norėdama atsisveikinti su praeitimi, kažkada padarytomis klaidomis bei visa tai nuolat primindavusiomis mintimis.

„Šokis man yra tarsi meditacija“, – paaiškino pašnekovė ir pridūrė, jog dramatiškam ir energingam pasirodymui su Tomu Pauliumi ruošdamasi į treniruotes kartais ateidavo ir du kartus per dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.