Viktorija Šaulytė pasakė, kokias dažniausias klaidas daro nuotakos

Stilistė ir laidos „Nuotakos užrašai" vedėja Viktorija Šaulytė įsitikinusi, kad vestuvių dieną kiekviena moteris nori jaustis pati gražiausia ir tai pasiekti galima ne tik įsigijus pačią brangiausią vestuvinę suknelę ar užsisakius makiažą pas garsiausius meistrus. Svarbu žinoti keletą pagrindinių taisyklių ir tuomet išvengsite klaidų, kuomet žiūrėdamos po keliasdešimt metų į savo nuotraukas, rausite iš gėdos. 

 Viktorija Šaulytė<br> Asmeninė nuotr.
 Viktorija Šaulytė<br> Asmeninė nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 15, 2018, 9:54 AM

Pagrindinės klaidos

„Dažniausia nuotakų klaida – nori įsisprausti į draugei ar kaimynei tinkantį modelį. Svarbu prisiminti, kad kiekviena turime sau tinkanti situetą, spalvą ar tekstūrą ir šie pasirinkimai galioja ne tik kasdieniniams drabužiams, bet ir vestuvinei suknelei. Atraskite, išryškinkite, o jeigu nežinote, kas jums tinka labiausiai – kreipkitės į specialistus”, – teigė Viktorija, kuri prieš vasarą ne kartą sulaukia prašymų padėti išsirinkti vestuvinę suknelę. 

Dar viena dažna klaida – merginos nori pasipuošti daugiau, nei reikėtų: „Dažnas atvejis, kad tenka stabdyti, nes būsima nuotaka nori ant savęs susikrauti viską, kas blizga ar madinga tą sezoną: ir plunksnas, ir karoliukus, papuošalus, kitas detales. Sustokite! Auksinė taisyklė „daugiau yra mažiau” visuomet galioja ir vestuvių stiliuje”.

Apie viską – seminare

Apie visas šias klaidas V.Šaulytė kalbės vestuvių parodoje „Išteku.lt” jau kitą savaitgalį parodų rūmuose „Litexpo”. Ji ves seminarą „Vestuvių poros bendras įvaizdis: derėkite ne tik spalvomis”, kuriame dalinsis praktiškai ir kiekvienai porai pritaikomais patarimais, kaip kurti bendrą stilių, jį ryškinant ne tik tai, kad prie kaklaraiščio derėtų nuotakos bateliai ar juostelė gėlėse.

„Seminaro metu kalbėsime apie tai , kad vestuvių dieną svarbu ne tik suknelė ar kostiumas, bet mažos detalės, kurios kuria visą jaunųjų įvaizdį bei jaunųjų būsena, kuri taip pat yra įvaizdžio dalimi. Taip pat aptarsime kaip išlaikyti vientisumą tarp nuotakos ir jaunikio ne tik gėlių spalvomis”, – dalinasi seminaro anonsu stilistė. 

Vestuvių parodos metu paskaitas skaitys daugybė kitų žinomų specialistų – vestuvių planuotoja Laura Vagonė patars, kaip sklandžiai planuoti vestuves, vizažistė ir „Studio M” įkūrėja Milita Daikerytė dalinsis grožio paslaptimis, žinoma plaukų stilistė Anželija Wojc papasakos apie šukuosenų tendencijas, vestuvių planuotoja Inesa išskirti 10 konkrečių patarimų tobulai šventei, o teisininkė apžvels teisinius santuokos aspektus. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.