Paprastas būdas, kaip po 8 valandų džiaugtis vasarišku įdegiu

Visi pripažįsta, kad balta vestuvinė suknelė daug gražiau atrodo ant sveiku įdegiu spindinčios odos, nei prie blyškaus baltumo. Todėl ne viena nuotaka svarsto, kaip išgauti tokį odos atspalvį nekeliaujant į šiltus kraštus ar nevarginant odos soliariumo procedūromis. Lrytas.tv laidoje „Nuotakos užrašai” Viktorija Šaulytė prisipažįsta, kad ir pati dažnai susiduria su sveiku įdegiu spindinčios odos problema – degintis nėra kada, o ir tolygiai nudegti ne visada pavyksta. Todėl, kaip tai padaryti ji tarėsi su „Vita Liberata LT” atstove Kristina Remeikyte.

Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-10-17 19:25, atnaujinta 2018-10-30 09:22

- Kas yra „Vita Liberata”?

- Labai džiaugiuosi, kad „Vita Liberata” pagaliau yra Lietuvoje ir pagaliau Lietuvos moterims galime pasiūlyti prabangią, organišką savaiminio įdegio kosmetiką, kuri griauna visus mitus, susijusius su savaiminiu įdegiu. Pats pavadinimas itališkas ir  reiškia „laisvas gyvenimas”. Šitą kosmetiką kuria Alyson Hogg iš Šiaurės Airijos ir, kaip ji sako, kad kurdama moterims galvoja būtent tai, jog joms būtų paprasta padengti, gautųsi tolygus rezultatas ir priemonės būtų bekvapės.

- Kiek laiko savaiminis įdegio priemonės nenublunka?

- Kūnui siūlome rinktis kosmetiką iš dviejų kolekcijų „Phenomenal” ir „Fabulous”, kurių poveikis išlieka nuo 5 dienų iki 2 savaičių. Savaiminis įdegis nuo kitų būdų įdegti, saulės, soliarumo išsiskiria tuo, kad jisai nudažo mūsų odą. Aktyvioji medžiaga DHA reaguoja su mūsų odoje esančiomis amino rūgštimis ir nudažo mūsų odos paviršių. Mūsų oda kasdien atsinaujina ir toks įdegis po truputį blunką. Jei norėtum įdegį išlaikyti kuo ilgiau, rekomenduotume drėkinti odą kūno losjonais, kremais.

- Ar jos tinka, jeigu oda yra jautresnė?

- „Vita Liberata” prekinis ženklas išsiskiria tuo, kad yra organiškas, pagrindinė veiklioji medžiaga DHA yra sertifikuota „Ecocert“ ženklu. Todėl visi produktai yra tinkami jautriai, pigmentuotai, brandžiai, jaunai odai.

- Savaiminio įdegio kremai dažnai turi specifinį kvapą, kuris dažnai erzina. Ar čia jis jaučiamas?

- „Vita Liberata” 2007 metais sukūrė technologiją „Odour Remove™” ir maksimaliai pašalino savaiminio įdegio kvapą.

- Kaip reikia paruošti odą prieš naudojant šią kosmetiką?

- Svarbiausia, atlikti odos šveitimą – nušveisti visas senas ląsteles ir padaryti pagrindą įdegiui pasidengti, įsigerti ir sublizgėti. Rekomenduojama rinktis šveitiklį be aliejų, kad nesudarytų plėvelės ir įdegio medžiaga galėtų maksimaliai veikti.

Kitas žingsnis – naudojant aplikacijų pirštinę padengti pasirinktą produktą. Pradedantiesiems siūlome rinktis „Phenomenal” putas, kurios yra iškart rudos spalvos bronzantais, todėl lengvai matosi ant kūno, kur jau padengta, o kur dar ne. Įdegiui atsirasti reikia aštuonių spalvų, o kadangi priemonėje yra bronzantų – siūlome rinktis tamsius drabužius. Po aštuonių valandų nusiprausus po dušu (tik nenaudokite dušo želė) liks  natūralaus atspalvio įdegis, toks tarsi grįžote iš atostogų. Ilgalaikiam  ir ryškesniam efektui išgauti priemonę rekomenduojame tepti 3 vakarus iš eilės.

Įgudusi vartotoja gali naudoti „Invisi” putas, kurios sudėtyje neturi nusiplaunančių bronzantų, todėl tokia priemone galima teptis ir ryte prieš darbą, apsirengti šviesiais drabužiais.

Jeigu mėgstate losjoną, skalsesnę tekstūrą – rinkitės „Fabulous” įdegio kremą. Jis yra baltos spalvos, tinka visoms vartotojoms. Taip pat jį galima naudoti norint paryškinti įdegį – praėjus keletai dienų po putų aplikacijos.

- O ką naudoti veidui?

- Veidu galima naudoti šiuos produktus, bet juos laikyt trumpiau ar skiesti su dieniniu kremu. Taip pat veidui „Vita Liberata” turi specialų įdegio serumą ir drėkinančią įdegio kaukę, kuris yra lengvesnės tekstūs, aktyvesnės sudėties su jauninančiais komponentais. Daugelis moterų bijo naudoti priemones veidui, nes jaudinasi dėl staigaus poveikio – atsibunda, o itin ruda. Šios priemonės stiprėja palaipsniui ir po pirmo karto gali būti, kad net nepastebėsite skirtumo, o po kelių dienų sutikti žmonės klaus, ar buvote ką tik atostogų?

- Kokias dažniausiai klaidas daro moterys planuodamos naudoti savaiminio įdegio kremą?

- Prieš įdegio aplikaciją nenaudokite jokių kremų, kvepalų ar dezodorantų. Taip pat depiliaciją atlikite 24-48 val. iki aplikacijos. Prisiminkite, kad oda turi būti visiškai švari, o savaiminio įdegio priemonę denkite su pirštine.

Kai jau kūnas padengtas tolygiai, labai svarbu baigiamieji momentai: su drėgna servetėle labai švelniai pavalykite vietas kurios sausesnės: alkūnes, pirštų narelius, kelius, kulnus. O su sausu rankšluosčiu šiek tiek išsklaidykite priemonės likučius palei delnų ir padų kraštus – šie niekad neįdega, todėl priemonė pasiskirstys tolygiau, vaizdas bus natūralesnis.

Prisiminkite, kad pasidengus savaiminio įdegio kremu bent 8 val. rekomenduojame nesipurkšti kvepalų, neiti sportuoti, neplauti indų. Šios priemonės  yra švariausios savaiminio įdegio rinkoje, nes neturi alkoholio, parabenų, talko, sintetinių kvapų, sulfatų, ftalatų ir yra visiškai draugiškos odai. Taigi ne tik įgausite natūralų įdegį, bet oda bus sudrėkinta.

„Vita Liberata” produktais prekiauja ir grožio salonas „Studio M”, kuriam vadovauja Milita Daikerytė. Ji šiuo produktus ypač rekomenduoja būsimoms nuotakoms.

- Milita, ar pati naudoji „Vita Liberata” produktus?

- Esu išbandžiusi visus „Vita Liberata” produktus, nes viską, kuo prekiaujama salone, patikrinu asmeniškai pati. Esu išsirinkusi savo mėgiamiausias priemones, kurių į nieką nekeičiu.

Kai norisi ryškesnio efekto, alternatyvos soliariumui, renkuosi putas „Phenomenal”. Mano absoliutus favoritas, kurį rekomenduoju absoliučiai kiekvienai moteriai, net ir toms, kurios yra baltos porcelianinės odos tai „Fabulous” losjonas”, nes priemonė sukuria itin švelnų, natūralų ir laipsnišką įdegį.

- Ar tai viena iš rekomendacijų nuotakoms, prieš einant pas tave į makiažą?

- Mano nuomone įdegio priemonės vizažistui yra dovana ir labai puiku, kai oda turi šiltesnio atspalvio. Nekalbu apie oranžinį ar soliariuminį įdegį, o tiesiog natūralų atspalvį. Būtent šios įdegio priemonės subalansuoja odos spalvą, kad nebūtų melsva ar pilka. Tai puiki alternatyva soliarumui, nes kiek pastebėjau, kad jame pasideginusių būsimų nuotakų veidas dažnai būna išsausėjęs. Be to, neretai soliariumas sukelia kažkokias alergines reakcijas, pabėrimus, dehidratacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.