Prieš vestuves nuotaka siaubūnė šokiravo drastiškais veiksmais

Ne paslaptis, kad artėjant bene svarbiausiai dienai moters gyvenime – vestuvėms – neretai moteriai tarsi pasimaišo sveikas protas. Ir viskas tik dėl to, kad vestuvių diena liktų ypatinga visam gyvenimui.

Vestuvių akimirka, asociatyvi nuotrauka.<br> 123rf nuotr.
Vestuvių akimirka, asociatyvi nuotrauka.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2018, 3:32 PM

Drastiškos dietos – vienas veiksmų, ko imasi daugelis nuotakų, kad tik atrodytų kuo dailesnės figūros. Anonime panorusi likti australė leidiniui „Wihmn“ prisipažino, kad dietos jai – ne prie širdies. Todėl slapta sukūrė mitybos planą, kurį pateikė pamergėms, kad jos priaugtų svorio ir tokiu būdu ji šventėje atrodytų gražiausia.

Kiekvieną rytą nuotaka seserims, kurios ir buvo pamergės, gamino esą liekninančius trintų vaisių kokteilius. Tačiau nieko liekninančio juose nebuvo. Priešingai, proteino milteliais prisotinti kokteiliai tik išpūtė moterų figūras.

Nuotaka teigė, kad taip pasielgė todėl, kad visuomet jautė seserų konkurenciją ir negalėjo joms nusileisti. Pasak jos, abi seserys – tikri vyrų magnetai ir atrodo stulbinančiai, o nuotakai grožio šeimoje atseikėta mažiausiai.

„Niekada nebuvau tokia karšta ir populiari kaip mano vyresnioji sesuo. Niekuomet nebuvau tokia vakarėlių siela ir patraukli kaip mano jaunėlė. Visuomet jaučiausi bjauriuoju ančiuku“, – kalbėjo nuotaka.

Tačiau visos seserys buvo be galo artimos. Iš tiesų, netgi tada, kai viena jų susižadėjo, būsimam jaunikiui teko gyventi po vienu stogu su visomis trimis seserimis. Būtent tai būsimai nuotakai, kuri virto tikra siaubūne, padėjo įgyvendinti savo planą ir užauginti seserims nereikalingų kilogramų.

Gudraudama ji pasitelkė ne vieną metodą. Nusipirkusi liekninamųjų priemonių, jas visas išpylė, o į indą įpylė sportininkams skirtų proteino miltelių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.