Ugnius Kiguolis užminė mįslę apie naują meilę: „Barakudas matau iš tolo“

Milijonierius Ugnius Kiguolis visai neseniai LNK gyvenimo būdo laidai „Nuo… Iki…” atvėrė įsigytus autentiškus neogotikinius Lentvario dvaro rūmus. 

Ugnius Kiguolis.<br>LR archyvo nuotr.
Ugnius Kiguolis.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2018, 3:01 PM, atnaujinta Nov 7, 2018, 3:02 PM

Dvaro vaizdai rudenį paperka – vos 18 kilometrų nuo Vilniaus, o atsiduri gamtoje paskendusioje ramybės oazėje. Tiesa, kad dvaras būtų visiškai atstatytas, Ugniui teks pakloti 7 milijonus eurų.

Daug kas galėtų pagalvoti, kad sėkmingas ir gyvenimo malonumais besidžiaugiantis 40-metis verslininkas Ugnius Kiguolis šiuos įspūdingus rūmus įsigijo vardan prestižo, o gal net norėtų iškelti įspūdingas vestuves, kaip tai padarė buvęs dvaro savininkas Laimutis Pinkevičius su Asta Valentaite, tačiau tiesa yra kiek kitokia. Ugnius šiandien patikina stipriai pasikeitęs ir naujasis jo gyvenimo būdas atsispindės ir šiame dvare.

„Labai norėčiau, kad šita vieta būtų tokia daugiau kaip ir edukacinė. Galbūt čia atsiras kažkoks privatus darželis ar privati pradinė mokykla, kurioje bus dėstoma šiek tiek kitokia programa, negu įprasta pas mus Lietuvoje. Nes norint pakeisti žmonių sąmonę, įdiegti jiems kitas vertybes, tai jau mus pačius reiktų pamiršti, jau reikia žiūrėti į vaikus”, – sakė jis.

Kadaise kartu su prodiuseriu Egmontu Bžesku Ugnius priklausė itin skandalingai „Tipo grupei”. Kaunietis verslininkas neslėpė, kad jis mėgsta prabangų gyvenimą, brangias mašinas, o vakarėliai iki ryto ir alkoholis yra neatsiejama jo nusisekusio gyvenimo dalis.

Tačiau šiandien Ugnius – visai kitoks. Jis veganas, praktiškai nebevartoja alkoholio ir labiau nei naujų mašinų modeliais domisi žemės tarša ir sąmoningu gyvenimo būdu.

„Nežinau, čia turbūt, kaip sako, subręsta žmogus. Jaučiu, kad tiek alkoholis atsibodo, tiek visas šou verslas, kuris labai „fake”, kur pas mus pseudo visos žvaigždės vos galą su galu suduria, bet už tai vis tiek vaikščios nusipirkę rankinuką už 2 tūkstančius eurų”, – sako Ugnius. 

Prieš ketverius metus su manekene Jurgita Kiguole išsiskyręs Ugnius dabar jau neslepia – jo širdis užimta. Tačiau apie naujus jausmus, anot jo, kalbėti dar per anksti.

„Gal ir yra... Šia tema nėra prasmės šnekėti“, – tarstelėjo jis.

Tikriausiai lengva turtingam ir sėkmingam verslininkui susirasti antrą pusę?

„Jeigu gyvenimui susirasti antrą pusę, tai manau sudėtinga. Nes tos, kurios pačios ieško turtingų verslininkų, retai turi išsilavinimą. Be to, man kliūna ir jų išvaizda. Tos visos pripūstos lūpytės, nupiešti antakiai ir peroksidiniai plaukai – apie tokias mes dainuodavome. Su jomis šiaip smagu, bet ne gyvenimui. Manęs taip paprastai nepaimsi – aš visas kiaurai permatau. Visas barakudas iš toli matau“, – sakė jis.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.