Kūno kalbos ekspertė atskleidė karališkosios šeimos emocijas – nustebsite

Lapkričio viduryje Jungtinės Karalystės karališkoji šeima turėjo puikią progą švęsti – Velso princui Charlesui sukako 70 metų, o ta proga Bakinhamo rūmai pasidalijo ir jaukios fotosesijos akimirkomis

 Karališkosios šeimos nariai.<br> Scanpix nuotr.
 Karališkosios šeimos nariai.<br> Scanpix nuotr.
 Karališkosios šeimos nariai.<br> Scanpix nuotr.
 Karališkosios šeimos nariai.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 20, 2018, 12:14 PM

Nuotraukos sudomino ir kūno kalbos ekspertę Judi James, kuri nusprendė išanalizuoti karališkosios šeimos narius. Kadangi nuotraukos darytos dar vasarą, gerbėjai nežinojo ir naujausios džiugios naujienos – princas Harry ir Meghan Markle laukia šeimos pagausėjimo. Kūno ekspertė sako, kad visa tai buvo galima įžvelgti sunkiai nuslepiamose emocijose.

Catherine Middleton nuotraukoje ant rankų laikė maąjį princą Louis. Pasak J.James, Catherine – tarsi šeimos komandos lyderė, o štai mažylis – išties ramią emociją skleidžiantis kūdikis.

„Iš Catherine sklinda visiškas pasitikėjimas ir užtikrintumas savo šeima. Louis taip pat atrodo išties ramus kūdikis, o C.Middleton veide sunku nuslėpti pasididžiavimą savo šeima. Verta pasakyti, kad dažniausiai ne pirmo kūdikio susilaukusioms mamoms būna sunku nuslėpti ir nusivylimo požymius. Jų Catherine kūno kalboje tikrai nėra. Ji – tarsi jų atskiros nedidelės, bet jau gausios šeimos lyderė“, – vertino J.James.

Štai princas Williamas sulygintas su didžiulį pasididžiavimą spinduliuojančiu tėčiu. Nuotraukų sulyginime taip pat aptarta, kad netrukus aštuntąsias vestuvių metines švęsianti pora atrodo gerokai supanašėjusi.

Princo Harry veide kūno ekspertė akimirksniu pastebėjo nekantrumo ženklus. Didelė tikimybė, kad tuo metu Harry ir Meghan jau žinojo faktą apie šeimos pagausėjimą, tačiau to neskelbė net šeimos nariams.

„Harry ir Meghan nuotraukose skleidžiama emocija vis dar spinduliuoja įsimylėjimą, nieko keisto, taip atrodo kiekviena neseniai vestuves atšokusi pora. Tačiau ta įtartinai šmaikšti Harry šypsena, kuomet lūpos suspaustos, tačiau norima plačiai šypsotis, slepia, kad vyras dėl kažko nekantrauja. Galbūt tada jie jau žinojo apie kūdikį“, – svarstė ilgametę patirtį turinti moteris.

Sasekso kunigaikštienę J.James pavadino „susitelkusia į vaikus“. Pasak Judi, Meghan reakcijose ir žvilgsnyje į vaikus jau galima matyti ir slepiamą žinią – nėštumą.

„Kol Harry atrodo kaip labiausiai atsipalaidavęs karališkosios šeimos narys, Meghan lengva ranka tarsi liečia savo pilvuką. Tai jau buvo ženklas, kad kitais metais nuotrauka pasipildys dar vienu nariu“, – svarstė moteris.

Mažieji princas George'as ir princesė Charlotte kiekvienoje karališkosios šeimos nuotraukoje sulaukia daugiausiai dėmesio. George'as atrodo drovus, tačiau šelmiška šypsena išduoda, kad mažasis princas jau žino, kaip išsikovoti tai, ko labiausiai norisi. O Charlotte puikiai išmokusi taktiką, kaip pozuoti fotografams.

Princas Charlesas su žmona Camilla taip pat buvo įvertinti, kaip užtikrinti dėl kiekvieno savo žengiamo žingsnio. Per daugelį metų jiedu jau išmoko pozuoti oficialioms nuotraukoms ir išlikti ramūs, tačiau šįkart ir jie nesulaikė natūralaus žmogiško jausmo – laimės. Juk pozuoti šalia anūkų – visuomet labai jausminga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.