Užkietėjusį viengungį Quentiną Tarantino pavergė ypatinga moteris

Amerikiečių kino režisierius Quentinas Tarantino (55 m.) paliko viengungių gretas – lapkričio 28-ąją jis vedė izraelietę atlikėją bei modelį Daniellą Pick (35 m.).

Quentinas Tarantino ir Daniella Pick.<br>Instagram nuotr.
Quentinas Tarantino ir Daniella Pick.<br>Instagram nuotr.
Daniella Pick ir Quentinas Tarantino.<br>„Scanpix“
Daniella Pick ir Quentinas Tarantino.<br>„Scanpix“
Quentinas Tarantino ir Daniella Pick.<br>„Scanpix“
Quentinas Tarantino ir Daniella Pick.<br>„Scanpix“
Quentinas Tarantino ir Daniella Pick.<br>Instagram nuotr.
Quentinas Tarantino ir Daniella Pick.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 19, 2018, 10:54 PM

Los Andžele žiedus sumainiusi pora civilinės ceremonijos dieną išskirtinės puotos nekėlė. Sutuoktiniai po kuklių reformistinio judaizmo apeigų namuose nuvyko į restoraną Beverli Hilse, kur simboliškai atšventė santuokos pradžią giminaičių bei artimiausių bičiulių kompanijoje.

Vestuvinį įvaizdį nuotaka kūrė pasitelkusi savo šalies kūrėjus – D.Pick šventiniais drabužiais rūpinosi izraelietė dizainerė Dana Harel, o tiarą buvo patikėta sukurti dizainerei Keren Wolf.

Šeštąją dešimtį įpusėjęs režisierius moterį, kuri jį nuvedė prie altoriaus, sutiko 2009-aisiais Izraelyje per juostos „Negarbingi šunsnukiai“ („Inglorious Bastards“) premjerą.

Tais pačiais metais Q.Tarantino atsakė į daugeliui taip rūpimą klausimą, kodėl jis neskuba prie altoriaus: „Kai kuriu filmą, aš daugiau nieko nedarau. Viskas sukasi apie filmą. Aš neturiu žmonos. Aš neturiu vaikų. Niekam nelieka laiko.“

Ir tada jis sutiko D.Pick.

Tai pirmoji santuoka tiek kino režisieriui, tiek jo išrinktajai. Kas ta moteris, kuri pažabojo Q.Tarantino?

Žinomo Izraelio atlikėjo bei dainų autoriaus Tzvikos Picko dukra muzikinę karjerą pradėjo ankstyvais 2000-aisiais kartu su savo seserimi Sharona.

Seserys išpopuliarėjo išleidusios singlą „Hello, Hello“, atlikdamos jį taip pat ketino nugalėti tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse 2005-aisiais, bet sėkmė nusisuko.

Duetas iširo vos po metų, ir D.Pick tuomet atrado save kaip solistę.

Q.Tarantino išrinktąją galima vadinti dviguba grėsme: ji ne tik gerai dainuoja, bet ir yra sėkmės lydimas modelis. Jos atvaizdas nuolat puošia žurnalų viršelius, nuotraukų iš modelio darbo užkulisių gausu ir jos socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje.

Poros sužadėtuvių vakarėlyje 2017-aisiais dalyvavo visas veiksmo filmo „Bulvarinis skaitalas“ („Pulp Fiction“) žvaigždynas – aktoriai Bruce’as Willisas, Samuelis L.Jacksonas ir Uma Thurman. Harvey Keitelis ir Diana Kruger taip pat nepraleido progos dalyvauti ypatingame vakare, kuris vyko Niujorke.

Šventinį vakarą suorganizavo juostos režisierius Harvey Weinsteinas, o jo žmona Georgina Chapman būsimai poniai Tarantino padovanojo deimantais puoštą apyrankę su T inicialu iš „Tiffany“ juvelyrikos namų.

Tą vakarą H.Weinsteinas sužadėtiniams skyrė jausmingą tostą: „Kai sukuri tokį filmą kaip „Bulvarinis skaitalas“, gauni ne tik „Oskarą“, bet ir Daniellą.“

Parengė Karina Pukaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.