Catherine Middleton mama pirmą kartą prabilo apie šeimą

Kembridžo kunigaikštienė Catherine (36 m.) ir jos sesuo Pippa (35 m.) grožį bei protą paveldėjo iš mamos. Norint įsitikinti, kad obuolys nuo obels toli nerieda, užtenka pažvelgti į Carole Middleton (63 m.) – buvusią skrydžių palydovę, o dabar – sėkmės lydimą verslininkę, savo apranga akcentuojančią auksinę mados taisyklę – mažiau tikrai yra daugiau.

 Carole Middleton ir jos šeima.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Carole Middleton ir jos šeima.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Carole Middleton ir jos šeima.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Carole Middleton ir jos šeima.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Carole Middleton ir jos šeima.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Carole Middleton ir jos šeima.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Carole Middleton ir jos šeima.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Carole Middleton ir jos šeima.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 22, 2018, 12:00 PM

Carole ir jos vyro Michaelo (69 m.) meilė įsiplieskė danguje. Tęsdamas kilmingos šeimos tradicijas Catherine, Pippos ir jų jaunėlio brolio Jameso (31 m.) tėvas dirbo pilotu. Aukso žiedais juodu sumainė devintojo dešimtmečio pradžioje. Apie verslininkės gyslelę byloja faktas, kad Carole pati organizavo savo vestuves.

Kiek vėliau drauge su mažylėmis dukterimis šeima išvyko į Jordaniją – ten Michaelas ėjo britų oro linijų vadybininko pareigas. Grįžę Middletonai ėmėsi nuosavo verslo.

Nors įmonės „Party Pieces“ (liet. „Daiktai vakarėliams“) galva nuo pat pradžių buvo Carole, vyras jai padėjo tvarkyti darbo reikalus, o galų gale, metęs piloto darbą, visiškai pasinėrė į šeimos verslą.

Carole darbo diena prasideda ankstyvą rytą. Peržiūrėjusi elektroninį paštą veikli moteris dažnai dirba ne namuose, o atvyksta į darbo vietą – jai patinka plušėti drauge su savo komanda, stebėti, kokius užsakymus pateikia klientai. Jos įmonė užsiima patalpų dekoravimu. Vakarėliui skirtą salę ji gali paversti bet kuo – pradedant trečiojo dešimtmečio aplinka ir baigiant Holivude madingomis įmantrybėmis.

Tačiau visiška darboholike Carole savęs nelaiko – net ir beprotiškai mėgdama darbą visą laisvalaikį ji skiria šeimai.

„Turi įsitikinti, kad viskas, ką darai, neužgožia tavo šeimos. Kitu atveju darbas yra nepateisinamas. Niekada nebijok klausti ir rask tą, kuris tave visuomet palaikys“, – apie darbo ir šeimos santykį kalbėjo moteris.

Atrodo, būti verslininke, mama ir močiute Carole puikiai sekasi. Juk jos dukra Catherine – Jungtinės Karalystės princo žmona, o anūkas George’as vieną dieną gali tapti visos šalies karaliumi.

Moteris atskleidžia sėkmingo auklėjimo paslaptį – tai disciplina. Carole yra viena tų, kurios mano, kad vaikai nuo mažumės turėtų padėti tėvams virtuvėje, kuo anksčiau pradėti vakarieniauti prie bendro stalo ir savarankiškai priimti kūrybos reikalaujančius sprendimus, kaip antai atskiros, vaikams skirtos, Kalėdų eglutės puošyba.

Tačiau Carole neabejoja: kai kuriuose vaikų gyvenimo etapuose yra būtinas visiškas tėvų palaikymas. Puikus to pavyzdys – 2011-aisiais vykusios Catherine ir princo Williamo (36 m.) vestuvės. Planuojant visą šventę motina dukrai padėjo ne tik psichologiškai, bet ir organizaciniais klausimais.

„Manau, svarbiausias dalykas būnant mama – įsiklausyti į savo dukterų poreikius. Tu gali turėti milijoną idėjų, bet viskas iš tiesų yra susiję su jų norais“, – sakė Carole, padėjusi planuoti ir jaunėlės dukters vestuves.

Vis dėlto, net ir būdama pasaulio žiniasklaidos akiratyje, moteris nepraranda įgimto kuklumo. Jai nepatinka lankytis prekybos centruose ir būti fotografuojamai.

Be to, kaip ir daugelis moterų, Carole nemoka priimti komplimentų. Todėl paklausta apie savo stilių verslininkė pagyromis sau nesimėtė.

„Yra rengimosi stilius, kurį aš vadinu teisingu“, – teigė figūrą išryškinančių ir ekstravagantiškų drabužių nemėgstanti moteris.

Įdomu tai, kad Carole stilius keitėsi bėgant metams. Jaunystėje mėgusi džinsus ji tuometinę savo aprangą įvardija kaip pernelyg kasdienišką. Dėl to ji kaltina nepasitikėjimą savimi. „Nors mano tėvai man suteikė daug meilės, jie niekuomet į mane nedėjo didžiulių vilčių“, – sakė dailininko šeimoje užaugusi verslininkė.

Viskas pasikeitė, kai Middletonų šeima išgarsėjo. Carole drabužiai tapo elegantiškesni ir prabangesni. Bet net ir tuomet ji nusprendė su viskuo susitvarkyti pati – kunigaikštienės motina niekuomet nesamdė asmeninės stilistės, geriausiu atveju pasikliaudavo parduotuvių konsultantų patarimais. Šventiniu laikotarpiu ji taip pat rekomenduoja neišpuikti.

„Būkite organizuoti, lankstūs ir konkretūs. Jeigu šventėje norite rinktis vieną ar kitą aprangos kodą, apie tai būtinai užsiminkite kvietime. Vis dėlto nesivaikykite tobulumo – netobulos detalės dažniausiai ir paverčia šventes nepamirštamomis“, – patarimais dalijosi jau daugiau nei 30 metų renginių verslą turinti C.Middleton.

Parengė Agnė Mačiulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.