Rusijos aktorius Maratas Bašarovas sulaužė žmonos nosį ir pabėgo į užsienį

Neseniai paaiškėjo, kad garsus Rusijos aktorius Maratas Bašarovas (44 m.) smurtavo prieš sutuoktinę Jelizaveta Ševirkovą – jis sulaužė moteriai nosį. Po incidento ji kreipėsi į medikus, Jelizavetai buvo atliktos specialios procedūros.

 Scanpix nuotr.
 Scanpix nuotr.
 M. Bašarovas.<br> Scanpix nuotr.
 M. Bašarovas.<br> Scanpix nuotr.
 M. Bašarovas su žmona.<br> Scanpix nuotr.
 M. Bašarovas su žmona.<br> Scanpix nuotr.
 M. Bašarovas ir Anastasija Voločkova. <br> Scanpix nuotr.
 M. Bašarovas ir Anastasija Voločkova. <br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 6, 2019, 4:03 PM

Praėjus kiek laiko, nerimą kelia ne tik moters sveikatos būklė, bet ir jos sutuoktinio elgesys. Panašu, kad dėl smurto Maratas nė kiek nesijaudina – neseniai jis su savo dukra buvo pastebėtas besilankantis slidinėjimo trasose Prancūzijoje. Šaltinių duomenimis, tuo metu Jelizaveta liko namuose.

Yra kalbama, kad Maratui sukūrus naują santuoką jis pasidarė ramesnis ir nebekelia rankos prieš moteris. Tačiau, pasak Jelizavetos brolio Fiodoro, tai – netiesa. M. Bašarovas smurtauja jau seniai, tiesiog šeima to ilgai nenorėjo viešinti.

Prieš metus, kuomet jųdviejų sūnus buvo dar mažas, Jelizaveta kreipėsi į medikus dėl sunkios rankos traumos. Tačiau tada incidento ji nekomentavo, o vėliau vykusiuose interviu moteris tvirtino, kad Maratas yra šaunus ir rūpestingas tėvas.

Plačiau papasakoti apie dabartinę situaciją moteris nepanoro ir dabar. Savo nuomonės šiuo klausimu neišsakė ir pats aktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.