M.A.M.A. užkulisiuose Jazzu atvėrė širdį apie skandalą: „Verkiau dešimt valandų“

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ areną drebins M.A.M.A. apdovanojimai. Neabejojama, kad tai – laukiamiausias metų renginys. Čia pasirodys ir dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu su praėjusį trečiadienį pristatytu nauju kūriniu „Wild“.

 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> D.Umbraso nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> D.Umbraso nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> D.Umbraso nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> D.Umbraso nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> D.Umbraso nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> D.Umbraso nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> D.Umbraso nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 25, 2019, 4:55 PM, atnaujinta Jan 25, 2019, 9:22 PM

Prieš prasidedant renginiui „Lietuvos ryto“ muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys ją sutiko užkulisiuose. Tikriausiai net nereikia priminti, kad pastarąsias dienas verda aistros dėl jos naujo vaizdo klipo. Jazzu apsimetęs asmuo aršiai atrašinėjo gerbėjams „YouTube“ kanale. Tad tokia painiava sukėlė didelį šurmulį.

„Aš vakar verkiau nei daug, nei mažai – apie dešimt valandų. Verkiau dėl to, kad esu jautrus žmogus. Aš, kaip ir visi, turiu begalę emocijų ir man jas kažkur reikia padėti. Pastaruoju metu labai daug dirbau, labai daug ruošiausi pasirodymui. Ir kai tu savo šalyje, kuriai kuri penkiolika metų, sulauki tokios bangos, organizuojamo socialinio smurto, tai yra labai labai skaudu. Niekam nelinkiu to patirti.

Kita vertus, tai persimaišė su visiška euforija dėl to, kad tie organizuoti socialiniai smurtautojai yra absoliučiai niekam neįdomūs ir jie man tik pagelbėja – padeda rinkti peržiūrų skaičių.

Tikrai tiek daug žmonių žiūrėjo klipą ne dėl to, kad jis jiems nepatinka. Visi protingi ir tikrai atskiria, kas yra kas. Ir šiandien aš atsikėliau jau su geresne nuotaika.

Tikrai neketinu pasiduoti – esu kaip niekada stipri, tikiu tuo, ką darau, o visa kita praeis. Niekas nepasikeitė, tik tiek, kad šiandien viskas yra dar geriau – aš išleidau tai, ką norėjau išleisti ir sapnavau kiekvieną naktį.

Tai yra mano nauja daina ir klipas – tai rezultatas, kurį norėjau jums parodyti. O kaip kas reaguoja – kiekvieno pasirinkimas“, – sakė Jazzu.

Penktadienį paaiškėjo ir žmogus, kuris naudojosi Jazzu vardu. Jis pats Justei parašė žinutę, joje tvirtino, kad jam labai sunku ir gėda. Jazzu jam atleido ir net pakvietė į koncertą. Ar ji norėtų dabar susitikti su tuo žmogumi ir pažiūrėti jam į akis?

„Tą žinutę galiu vadinti laišku. Tai buvo ilgas laiškas iš poros segmentų. Tai buvo stiprus atsiprašymo laiškas, kuris mane supurtė, sukrėtė, nes žmogus prisipažino, kad serga depresija ir žiauriai gailisi.

Pasirodo, jis yra mano gerbėjas, norėjo mane apginti ir nenorėjo manęs kiršinti. Jis papasakojo apie save, kad yra turėjęs sunkių akimirkų. Negalėjau užmigti iki antros trečios valandos nakties, o reikėjo keltis septintą. Aš vis galvojau, kaip man reaguoti ir ką atrašyti. Supratau, kad esu pati pridariusi daug klaidų, už kurias turėčiau atsiprašyti.

Ir atsiprašau, ką įžeidžiau ir taip toliau... Man gimė idėja, kad tai labai gražu, nes galiu suprasti, kad jis – jaunas žmogus ir su tokiomis geromis intencijomis padarė klaidą, kurią greitai suprato. Žinoma, jis tikriausiai išsigando viešumo ir tam tikrų veiksmų, kurių galėjau imtis.

Nes tai buvo savinimasis. Aš jam parašiau: „Aš irgi esu pridariusi daug klaidų gyvenime ir labai džiaugiuosi, kad tu atsiprašai, – tai drąsus žingsnis. Ir jei tau skauda sielą, geriausias būdas užbaigti šią istoriją – pakviesti tave į savo pasirodymą.“

Manau, kad muzika yra taikdarė. Manau, kad mes susitiksime. Suprantu tą žmogų – kad jam labai gėda. Labai norėčiau, kad jis ateitų į tą koncertą ir nusiramintų, – aš tikrai nieko nedarysiu prieš jį ir gerbiu jį už drąsą“, – kalbėjo Jazzu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.