Paaiškėjo, kas Jazzu vardu rašė šiurkščius komentarus: „Turiu psichologinių problemų“

Šią savaitę Justė Arlauskaitė-Jazzu (30 m.) sublizgėjo naujomis karjeros spalvomis. Dainininkė pristatė Ispanijos smėlynuose su užsienio kompanija nufilmuotą dainos „Wild“ vaizdo klipą.

Justė Arlauskaitė-Jazzu pristatė naują vaizdo klipą. <br>Organizatorių nuotr. 
Justė Arlauskaitė-Jazzu pristatė naują vaizdo klipą. <br>Organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-25 10:27, atnaujinta 2019-01-25 12:40

Praėjus vos parai, patalpintą vaizdo įrašą peržiūrėjo 300 000 klausytojų. Tačiau vos tik įrašui pasirodžius „Youtube“ kanale, sujudo komentatoriai. Tarp jų – ir žmogus, pasivadinęs Jazzu vardu, kuris aršiai reagavo į visus komentarus.

„Ne kiekvienam žmogui matyti šį aukščiausio lygio video. Daugiausia komentuoja neišsilavinę prasčiokai, alkoholikai, buduliai, tarakonai, begemotai, žiurkės ir kiti gyviai, kuriems be šansų suprasti meno reikšmę“, – tokie ir panašūs komentarai skriejo iš komentuotojo, apsimetusio Jazzu.

Netrukus atlikėjos vadybininkas Lauras Lučiūnas suskubo jos ginti. „Šie komentarai nėra parašyti Jazzu. Ji šiuo metu net neturėtų kada komentuoti „Youtube“, nes intensyviai repetuoja M.A.M.A apdovanojimams. Be to, ji pati net neturi prisijungimo prie savo oficialios „Youtube“ paskyros“, – naujienų portalui lrytas.lt teigė Lauras.

Penktadienio rytą redakcija sulaukė ekrano nuotraukų, kuriose – slapyvardžiu prisidengusio feisbuko vartotojo atsiprašymo žinutės. Asmuo, prisipažinęs, kad „Youtube“ platformoje sukūrė netikrą Jazzu anketą, teigė jau daug metų sergantis depresija, kenčiantis patyčias dėl svorio ir dėl to ramybės ieškantis tokiu būdu. 

„Labas vakaras. Aš labai noriu atsiprašyti už savo kvailą elgesį „YouTube“. Man buvo labai pikta, kad dauguma žmonių nepalaiko tikrų talentų ir rašo žeminančius komentarus.

Aš norėjau jiems parodyti, kad Jazzu nėra viena ir turi gerbėjų, kurie gali ją apginti. Nors tai skamba kvailai, bet aš nerandu vietos, prastai jaučiuosi dėl savo elgesio, man gėda dėl to.

Aš tikrai nenorėjau jums pakenkti, bet kažkas vėliau pasidarė screenshot (ekrano nuotrauką – red. past.) ir išplatino interneto grupėse. Man tikrai gaila. Aš gyvenime taip nesielgiau ir nenoriu daugiau kartoti šios klaidos.

Tiesiog man su psichika negerai. Labai atsiprašau. Maldauju jūsų iš visos širdies. Turiu psichologinių problemų, man daugelį metų depresija, niekur neinu iš namų, neturiu draugų, tik vienintelis išsigelbėjimas muzikos klausymas.

Aš nuoširdžiai sakau, kad niekada taip nedarysiu daugiau. Man labai gėda už savo veiksmus. Tikrai labai nuoširdžiai gailiuosi už savo kvailą elgesį. Jūs turite daugybę priežasčių pykti ir nekęsti manęs, bet aš tikrai nenorėjau jums blogo.

Tiesiog sunku buvo matyti, kaip dauguma jus puola ir įžeidinėja. Klausau jūsų dainų ir man jos labai padeda šiame pasaulyje, kuriame aš nematau spalvų. Man labai sunku bendrauti su žmonėmis.

Aš beveik neišeinu iš namų. Neturiu jokio tikslo šiame gyvenime. Turėjau daug patyčių dėl svorio vaikystėje ir dabar. Man sunku prisiversti sportuoti, nors žinau, kad reikia.

Aš dažnai noriu numirti, nes galvoju, kad niekas manęs nemyli ir esu tuščia vieta. Aš tikrai nenorėjau nieko blogo. Aš niekada nebuvau ir nebūsiu jūsų hater ir panašiai. Man jūsų muzika yra kaip ramybės šaltinis, kuris padeda man pasijausti geriau tamsiais periodais“, – tokias žinutes atlikėja J.Arlauskaitė-Jazzu gavo ketvirtadienio vakarą.

Sulaukusi atsiprašymo dainininkė nusprendė šiam žmogui atleisti ir nudžiugino pakviesdama į savo koncertą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.