Turtingiausio žmogaus Jeffo Bezoso skyrybos virto skandalu: apgaudinėjo žmoną su kaimyne

Turtingiausio pasaulio žmogaus, elektroninės komercinės bendrovės „Amazon“ įkūrėjo Jeffo Bezoso (55 m.) ir MacKenzie Bezos (48 m.) santuoka buvo laikoma laiminga. Žinia, kad amerikietiškos svajonės įsikūnijimu laikoma pora skiriasi, žaibiškai pasklido po pasaulio žiniasklaidą. Negana to, į viešumą patenka vis daugiau detalių apie JAV verslo magnato meilės romaną.

Jeffas Bezosas žmoną MacKenzie Bezos apgaudinėjo su kaimyne Lauren (kairėje).
Jeffas Bezosas žmoną MacKenzie Bezos apgaudinėjo su kaimyne Lauren (kairėje).
  „Amazon“ įkūrėjo Jeffo Bezoso (55 m.) ir MacKenzie Bezos (48 m.) santuoka buvo laikoma laiminga.<br>Scanpix
  „Amazon“ įkūrėjo Jeffo Bezoso (55 m.) ir MacKenzie Bezos (48 m.) santuoka buvo laikoma laiminga.<br>Scanpix
Lauren Sanchez taip pat skiriasi su vyru Patricku Whiteselliu.
Lauren Sanchez taip pat skiriasi su vyru Patricku Whiteselliu.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-01-30 22:33

Kone klasikinė situacija: J.Bezosą išdavė jo išmanusis telefonas. Teigiama, kad žmona aptiko intymių žinučių ir pikantiškų nuotraukų. Moteris šalia jos sutuoktinio buvo žavioji kaimynė.

Tai panašu į sceną iš televizijos muilo operos. Bet tai MacKenzie, jau 25 metai ištekėjusios už „Amazon“ įkūrėjo ir turtingiausio pasaulio žmogaus J.Bezoso, karti realybė.

Teigiama, kad JAV verslo magnatas, kurio turtas vertinamas 137 mlrd. dolerių, jau devyni mėnesiai palaiko santykius su gražiąja televizijos laidų vedėja ir aktore Lauren Sanchez (49 m.), rašo „New York Post“.

Skandalingasis JAV leidinys „National Enquirer“ paviešino net intymias aistringas žinutes.

„Noriu jausti tavo kvapą, tave liesti“, – rašė J.Bezosas savo naujajai meilei. Arba: „Man patinka viskas, kas susiję su tavimi. Tavo naujausia nuotrauka veda mane iš proto. Esu pametęs galvą dėl tavęs.“ „Tavo energija ir idėjos mane įkvepia. Esi man skirta. Suvokiau tai aiškiau, nei kada esu ką nors suvokęs.“ „Myliu tave, energingoji mergaite. Tai labai greitai įrodysiu savo kūnu, lūpomis ir akimis.“

Pikti liežuviai tvirtina, kad L.Sanchez parodė aistringąsias savo meilės romano su J.Bezosu žinutes draugėms, o vėliau jas gavo „National Enquirer“.

Paaiškėjo, kad su nauja mylimąja milijardierius keliavo po Ameriką, vienas kitam skyrė pasimatymus, kol sulaukė įspėjimo, kad jų meilės ryšys iškils į viešumą.

Bet tai neturėjo poveikio jų jausmams, teigia žiniasklaida. Dėl žinučių paviešinimo J.Bezosas nekaltina naujos mylimosios.

Intymiose milijardieriaus ir televizijos laidų vedėjos žinutėse yra ir erotinių nuotraukų, bet jų „National Enquirer“ nepaviešino.

Dar neseniai L.Sanchez, garsėjusi flirtu su tikrai turtingais vyrais, su savo sutuoktiniu, vienu iš įtakingų Holivudo agentų Patricku Whiteselliu (53 m.), gyveno šalia milijardieriaus šeimos Siatle.

Abi poros draugavo, kartu atostogavo. L.Sanchez atrodo kaip seksuali, energija trykštanti MacKenzie kopija.

Pikantiškų kūno linijų televizijos laidų vedėja dirbtinai paputlintomis lūpomis dažnai rengiasi itin atvirais drabužiais. L.Sanchez turi sraigtasparnio piloto pažymėjimą, mėgsta draugiją, jai patinka smagiai leisti laiką, būti Holivudo vakarėlių dėmesio centre.

49-erių L.Sanchez su nuotaikinga draugių kompanija sraigtasparniu savaitgaliui skrenda pašėlti į Koučelos dykumų slėnį.

Televizijos laidų vedėja visada geros nuotaikos, ji ja geba užkrėsti ir aplinkinius. Atrodo, kad L.Sanchez yra visiška verslo magnato J.Bezoso priešingybė. Bet gal dėl to ji ir patraukė milijardieriaus dėmesį?

Nepaisant paviešintų aistringų milijardieriaus žinučių, Bezosai savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje gražiai užbaigė pavyzdingą – kaip visus tuos metus atrodė – savo santuoką.

„Jaučiamės nepaprastai laimingi, kad susitikome, ir dėkojame likimui už kiekvienus santuokoje praleistus metus. Net jei būtume žinoję, kad po 25 metų teks skirtis, nieko nebūtume darę kitaip“, – nurodė pora išplatintame pranešime.

Bezosai patikino, kad, nors ir skiriasi, ketina ir toliau likti draugais.

Pora susipažino per pokalbį dėl darbo. J.Bezosas buvo MacKenzie viršininkas. Sužadėtuvės įvyko po trijų mėnesių, dar po trijų mėnesių – vestuvės.

Pirmąjį žingsnį žengė MacKenzie.

„Kas būtų atsispyręs šiam juokui?“ – vėliau mielai pasakojo MacKenzie.

Sutuoktiniai Bezosai turi keturis vaikus – tris sūnus ir įsivaikintą mergaitę iš Kinijos.

Ar tikrai santuokinis poros gyvenimas už 23 mln. dolerių vertės vilos Vašingtone sienų buvo toks laimingas? Ar 20 valandų J.Bezoso darbo diena iš tikrųjų buvo talentingo darboholiko aistra ar viso labo galimybė pabėgti iš namų?

Iš šalies žvelgiant, savo jėgomis prasimušęs verslo magnatas, milijardierius J.Bezosas buvo amerikietiškos svajonės įsikūnijimas.

Bet apie ką iš tikrųjų svajojo „Amazon“ įkūrėjas, niekada nesinaudojęs liftu ir visada kopęs laiptais? Kokios mintys sukosi jo galvoje, kai kiekvieną rytą keldavosi 5 val., kad galėtų papusryčiauti su šeima? Apie ką galvojo važiuodamas į darbą savo žmonos MacKenzie 20 metų senumo „Honda?“

Gal visa tai verslo magnatui pabodo?

J.Bezosas nėra pirmasis vyras, kuris, perkopęs per 50 metų, dar kartą pradeda gyvenimą iš naujo. Bet dėl šio vyriškio vidurio amžiaus krizės galėtų susiūbuoti vertingiausia pasaulio įmonė.

Jo žmonai MacKenzie pagal JAV įstatymus priklauso pusė turto – beveik 70 mlrd. dolerių. Be visų kitų verslo magnatui priklausančių objektų – kelių milijonų dolerių vertės nekilnojamojo turto nuosavybė, maždaug 16 proc. „Amazon“ bendrovės akcijų ir kt.

Už 250 mln. dolerių J.Bezosas įsigijo ir laikraštį „Washington Post“. Šio leidinio reporterių, kaip teigiama, baiminasi net Amerikos prezidentas Donaldas Trumpas.

Dar neaišku, ar Jeffas ir MacKenzie nėra sudarę ikivedybinės sutarties. Teisininkai mano, kad tokio dokumento pora veikiausiai nėra pasirašiusi, nes susituokė tuomet, kai abu neturėjo didžiulių turtų.

Garsusis skyrybų advokatas Randy Kessleris įsitikinęs, kad visiems teisiniams poros skyrybų reikalams sutvarkyti prireiks net kelių mėnesių.

Jo nuomone, verslo magnato romantiški santykiai su L.Sanchez, prasidėję nuo bendradarbiavimo dėl kelių projektų, J.Bezoso žmonai leidžia tikėtis ir moralinės kompensacijos.

Anot R.Kesslerio, visai nesvarbu, kas buvo skyrybų iniciatorius tuo atveju, kai turto užtenka abiem partneriams.

Bet J.Bezoso žmona MacKenzie galėtų nesutikti su turto dalijimu perpus. Ar „Amazon“ įkūrėjas sutiktų savo buvusiai gyvenimo palydovei atriekti dar didesnį ir sotesnį pyrago gabalą?

Ar sutuoktiniai ras bendrą kalbą, kad išvengtų nešvaraus skyrybų karo?

Lieka tik spėlioti ir laukti.

Kad ir kaip būtų, verslo magnato J.Bezoso ir jo žmonos MacKenzie skyrybos gali būti vienos brangiausių.

„Amazon“ įkūrėjo meilė L.Sanchez taip pat skiriasi su savo vyru P.Whiteselliu. Įtakingas Holivudo agentas jau išsikraustė iš namo Beverli Hilse, kur pora gyveno su dviem savo sūnumis ir L.Sanchez sūnumi paaugliu.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.