Ant raudonojo kilimo „Playboy“ modelio krūtinė sprūdo pro suknelės iškirptę

Kalifornijos kino teatre „Regal Cinemas“ įvyko „Miss Bala“ filmo premjera. Ant raudonojo kilimo pozavo išsipusčiusios žvaigždės, o tarp jų – ir „Playboy“ modelis Lindsey Pelas (27 m.).

 Lindsey Pelas.<br> Scanpix nuotr.
 Lindsey Pelas.<br> Scanpix nuotr.
 Lindsey Pelas.<br> Scanpix nuotr.
 Lindsey Pelas.<br> Scanpix nuotr.
 Lindsey Pelas.<br> Scanpix nuotr.
 Lindsey Pelas.<br> Scanpix nuotr.
 Lindsey Pelas.<br> Scanpix nuotr.
 Lindsey Pelas.<br> Scanpix nuotr.
 Lindsey Pelas.<br> Scanpix nuotr.
 Lindsey Pelas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 3, 2019, 1:35 PM

Šviesiaplaukė gražuolė visų dėmesį kaustė itin trumpa blizgučiais nusėta suknele. Vyriškosios lyties atstovai tikrai turėjo į ką paganyti akis, na, o moterys į Lindsey žvelgė pavydo kupinais žvilgsniais.

L.Pelas pasirinko tokią atvirą suknelės iškirptę, kad pro ją krūtinė tiesiog sprūdo lauk.

Tiesa, modelis jau seniai pamėgusi tokį įvaizdį. Tik retais atvejais ją galima pamatyti pasipuošusią kukliau.

2015 metais ji dalijosi atirtimi, ką reiškia turėti ypatingai didelį biustą.

„Gali atrodyti, kad didelė krūtinė yra nuostabu, tačiau nesunku atrasti ir keletą trūkumų“, – pasakojo mergina.

Kiekvieną sykį pasilenkiant reikia prisilaikyti krūtis, kad šios neiškristų iš liemenėlės. Taip pat visuomet atrodysite vulgariai – nesvarbu, ar dėvėsite paprasčiausius marškinėlius, gėlėtą suknelę, naktinius ar pan.“

Taigi, nenuostabu, kad vienas iš pagrindinių didžiakrūčių skundų yra tai, kad jos atrodo vulgariai dėvėdamos tuos pačius rūbus, kaip ir kitos merginos.

Na, o apie marškinius išvis verta pamiršti – jei ir rasite savo dydį, greičiausiai jų užsisegti nepavyks. Sportavimas – taip pat ne pasivaikščiojimas parke, jei jūsų krūtys didesnės nei vidutinės.

„Nesvarbu, kokie pratimai yra daromi, krūtys šokinėja. Tai ne tik pritraukia visai nenorimą dėmesį sporto metu, bet ir sukelia diskomfortą, kartais skausmą.“

„Norint bent kažkiek išvengti šių nemalonių pojūčių, būtina įsigyti gerą sportinę liemenėlę. Deja, rasti tokią, kuri ne tik teisingai atliktų savo funkciją, bet dar ir atrodytų padoriai, yra paprasčiausiai neįmanoma.

Tiesą pasakius, sunku rasti net ir įprastą liemenėlę, kuri būtų patraukli akiai, – teigia modelis. – Daugelis firmų negamina didesnių dydžių nei D arba DD, o ką jau kalbėti apie suradimą tokios, kurios ir kaušelio, ir užsegimo dydis atitiktų...“

Taip pat moterį vargina prakaitavimas tarp krūtų. Jam sustabdyti Lindsey odą tarp krūtų tepa dezodorantu, tačiau yra moterų, pasitepančių ir po jomis. Be visų išvardintų nepatogumų merginai ne tik tenka susidurti su kaltinimais, kad jos krūtinė netikra, bet ji taip pat yra priversta atsisakyti įvairių aksesuarų: ilgi pakabukai, rankinės, persimetamos per petį ar siauros suknelės yra kone tabu.

„Netgi toks paprastas kasdienis veiksmas kaip saugos diržo užsisegimas tampa nemalonia patirtimi. Vis dėlto yra ir šviesioji pusė – dideles krūtis turinčios moterys tarp jų gali paslėpti nuo mobiliųjų telefonų iki lūpų dažų ar raktų. Būtent dėl to aš jas vadinu „Motinos Gamtos kišenėle“, – šelmiškai šyptelėjo ji.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.