Buvęs Agnės Ditkovskytės vyras Aleksejus Čiadovas papasakojo apie laisvalaikį su sūnumi

Lietuvių kilmės aktorės Agnės Ditkovskytės buvęs vyras Aleksejus Čiadovas (37 m.) įsitikinęs, kad didžiausias jo gyvenimo laimėjimas – sūnus. Aktorius iš visų jėgų stengiasi, kad Fiodoras darytų tai, kas mieliausia širdžiai.

 Aleksejus Čiadovas ir Agnė Ditkovskytė su vaiku.<br> Instagramo nuotr.
 Aleksejus Čiadovas ir Agnė Ditkovskytė su vaiku.<br> Instagramo nuotr.
 Aleksejus Čiadovas ir Fiodoras.<br> Instagramo nuotr.
 Aleksejus Čiadovas ir Fiodoras.<br> Instagramo nuotr.
 Agnė Ditkovskytė ir Fiodoras.<br> Instagramo nuotr.
 Agnė Ditkovskytė ir Fiodoras.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-04-01 18:18

Agnė ir Aleksejus susipažino, kai filmavosi juostoje „Karštis“. Ekrane užsimezgęs romanas netrukus persikėlė į gyvenimą. 2012-aisiais pora susituokė, o po poros metų gimė sūnus. Deja, gimus vaikui Agnės ir Aleksejaus santykiai atšalo. Jie išsiskyrė, žarstėsi kaltinimais, tačiau dabar surado jėgų dėl Fiodoro palaikyti gražius santykius.

Buvę sutuoktiniai netgi kartu atostogauja svečiose šalyse, todėl buvo pasklidęs gandas, kad susitaikė. Vis dėlto juodu tokias kalbas paneigė ir paaiškino, kad viskas daroma tik dėl sūnaus.  

A.Čiadovas atskleidė, kad stengiasi būti Fiodorui ne tik tėvas, bet ir geriausias draugas. 

„Leisti laiką su sūnumi kasdien darosi vis įdomiau. Mes kartu užsiimame kovos menais, vasarą gamtoje kepame šašlykus, važinėjame motoroleriu, parke lesiname paukščius, einame grybauti, o žiemą slidinėjame. Fiodorui viskas įdomu“, – apie aktyvų laisvalaikį pasakojo Aleksejus.

Vyras džiaugiasi, kad sūnus – jautrus ir atsakingas vaikas.

„Fiodoras yra labai geras vaikas, dėl to labai džiaugiuosi. Tuo jis panašus į mane. Bet man, vaikui, baisiame dešimtajame dešimtmetyje teko prie gerumo pridėti kumščius ir mokėjimą supykti. To reikalavo tokie laikai“, – sakė kino žvaigždė.

Aktorius neseniai išbandė naują vaidmenį – tapo vieno projekto, ieškančio talentingų vaikų, mokytoju. Vyras tikisi, kad tarp tų talentų atsidurs ir sūnus.

„Gali būti, kad šiame projekte mokysis ir Fiodoras. Tai yra geras būdas patikrinti vaiko gabumus. Man atrodo, kad tai naudinga. Visas gyvenimas yra žaidimas, o žmonės jame dalyvauja. Žmonės, turintys aktorinį išsilavinimą, greitai pasiekia savo tikslą, jiems lengviau užkariauti kitų širdis“, – sakė A.Čiadovas.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.