Įžeidinėjimų neapsikentusi S. Starkutė užsiminė apie žinomas lietuves, susijusias su prostitucija

Pramogų pasaulio žvaigždžių gyvenimas nėra lengvas. Daugelis yra susidūrę su situacijomis, kuomet, šalia straipsnių ar nuotraukų socialiniame tinkle pasirodo neigiami bei kartais įžeidžiantys komentarai. Panašioje situacijoje atsidūrė ir modelis, prekės ženklo „SbyS“ kūrėja Simona Starkutė (33 m.). Moteris nusprendė nebetylėti.

 Simona Starkutė.<br> LR montažas.
 Simona Starkutė.<br> LR montažas.
 Simona Starkutė.<br> LR archyvo nuotr.
 Simona Starkutė.<br> LR archyvo nuotr.
 Simona Starkutė.<br> LR archyvo nuotr.
 Simona Starkutė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-04-29 16:52

Socialinio tinklo paskyroje ji pasidalijo žinute, skirta visiems purvą pilantiems žmonėms.

„Žinot, niekada nebuvau iš tų, kurios skaito apie save komentarus po straipsniais, bet nori to ar nenori feisbukas išmeta tau juos po nosimi ir vis tiek esi priverstas užmesti akį. Taip nutiko ir su šeštadienį pasirodžiusiu straipsniu apie moterų ralį ir man patinkančias mašinas.

Galvojau, kad jau esu pripratusi girdėti apie save įvairias pasakas ir legendas, bet ateina toks laikas, kai tiesiog pavargsti nuo to amžino purvo pylimo. Ir suprantu, kad didžioji dalis žmonių yra labai pavydūs, pikti ir nelabai ką išmanantys bei neturėtų man kelti jokių emocijų.

Bet... Tas visuomenės bukas mąstymas, jog moteris negali užsidirbti dirbdama normalų darbą ir gerai iš to gyventi, tai tiesiog jau vemti verčia. Kodėl kažkam atrodo, kad turi su kažkuo miegoti, norėdama gyvenime kažką pasiekti? Negi mes, moterys, tokios „neįgalios“?

Laba diena, „neįgalūs“ tie, kurie taip mąsto! Niekada joks vyras manęs neišlaikė, niekada būtų ar mašinų nedovanojo ir niekada nedirbau jokių nešvarių darbų. Jeigu tokie drąsūs taip garsiai deklaruoti, jog esu prostitutė, atveskit man prašau bent vieną, kuris su manimi miegojo už pinigus!

Tik nepervarkit beieškodami. O didžiausias paradoksas yra tas, jog yra labai daug Lietuvai puikiai žinomų „damų“, kurios dirba ir prostitutėmis, ir eskortu (nežinau ar yra kažkoks skirtumas tarp jų), tačiau kažkodėl niekam neužkliūva?“, – pasipiktinimą ir nusivylimą išreiškė Simona.

Šalia įrašo pasipylė begalės palaikančių komentarų ir reakcijų. Simonos gerbėjai ir draugai ragino į tokias paskalas nekreipti dėmesio ir išlikti stipriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?