Žvaigždžių savaitėje – apribota teisė vairuoti, dvynukai V. Putinui ir pareigų atsisakymas

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius.

Davidas Beckhamas, Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva, Amal ir George'as Clooney.<br>Scanpix nuotr.
Davidas Beckhamas, Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva, Amal ir George'as Clooney.<br>Scanpix nuotr.
Amal ir George'as Clooney.<br>Scanpix nuotr.
Amal ir George'as Clooney.<br>Scanpix nuotr.
Felicity Huffman.<br>Scanpix nuotr.
Felicity Huffman.<br>Scanpix nuotr.
Jennifer Aniston.<br>Scanpix nuotr.
Jennifer Aniston.<br>Scanpix nuotr.
Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva.<br>Scanpix nuotr.
Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva.<br>Scanpix nuotr.
Davidas Beckhamas.<br>Scanpix nuotr.
Davidas Beckhamas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

May 26, 2019, 12:20 PM

Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Į praeitį nesižvalgo

Kultinio serialo „Draugai“ kūrybinė grupė netrukus švęs 25-ąsias metines. Tačiau labiau nei dalis jų šios progos švęsti laukia gerbėjai.

Serialas turėjo įtakos visiems, kurie jame vaidino. Labiausiai pasisekė Jennifer Aniston, kuri iki šiol yra viena ryškiausių komedijos žanro žvaigždžių.

Tuo metu kitiems aktoriams filmuose dažniau nei pagrindiniai tenka antraeiliai vaidmenys.

Vieną labiausiai įsiminusių herojų – Fibi vaidinusi Lisa Kudrow (55 m.) žiniasklaidai prisipažino jau seniai pamiršusi apie milijonus aktoriams ir kūrėjams sukrovusio serialo filmavimus.

„Jeigu jį vis dar rodo, aš tikrai nežiūriu. Nelabai mėgstu savęs ten. Tad geriau ir nežiūrėsiu“, – sakė Lisa, praėjusią savaitę dalyvavusi Los Andžele vykusio naujo serialo „Booksmart“ pristatyme.

Krikštatėviu nebus

Amerikiečių kilmės aktorius George’as Clooney (58 m.) nutildė gandus, kad taps gegužės 6 dieną gimusio karališkojo kūdikio krikštatėviu.

Vyras pareiškė, kad pirmiausia nori būti pačiu geriausiu tėčiu saviems vaikams. „Visi mėgsta skleisti paskalas, tačiau šios – visiška netiesa“, – televizijos laidoje kalbas paneigė aktorius.

G.Clooney su žmona teisininke Amal augina dvynukus, tad abi aktoriaus rankos jau užimtos. „Nemanau, jog norėtumėte, kad apskritai tapčiau kieno nors krikštatėviu. Šioje srityje aš galiu būti nebent tėčiu. Tai – bauginantis iššūkis“, – komentavo filmų žvaigždė.

Bandė būti gudresnė už kitus

JAV aktorė Felicity Huffman (56 m.) pateikė kaltės prisipažinimo pareiškimą dėl kyšių davimo siekiant įtaisyti savo dukrą į prestižinį universitetą.

Tai leis aktorei išvengti triukšmingo teismo proceso ir tikėtinos kalėjimo bausmės. Serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė yra viena iš garsenybių, atsidūrusių skandalo dėl didžiulio masto kyšininkavimo siekiant įtaisyti savo atžalas į prestižiškiausias šalies mokyklas epicentre.

Stojusi prieš Bostono teisėją akivaizdžiai prislėgta moteris prisipažino sumokėjusi 15 tūkst. JAV dolerių (13,3 tūkst. eurų. – Red.) kyšį, kad jos vyriausia dukra geriau išlaikytų stojamąjį egzaminą į koledžą.

Už tokį nusikaltimą įstatymai numato iki 20 metų kalėjimo ir piniginę baudą, galinčią siekti 250 tūkst. JAV dolerių (222,3 tūkst. eurų. – Red.). Pripažinusi kaltę aktorė turėtų išvengti šių bausmių.

Pagimdė dvynukus prezidentui?

Gegužės 7-ąją bene garsiausia Rusijos gimnastė Alina Kabajeva (36 m.) pagimdė dvynukus. Moteris laikoma Vladimiro Putino mylimąja.

Vaikų tėvas, kaip visada, nežinomas, nors dar nuo 2006-ųjų Alina vadinama Rusijos prezidento V.Putino meiluže ar drauge.

Jei tai tiesa, su buvusia sportininke Rusijos vadovas jau turi penkis vaikus. A.Kabajevai geriausioje Rusijos akušerijos įstaigoje buvo skirta VIP palata ir visame skyriuje ji buvo viena – kitos gimdyvės buvo perkeltos į kitus aukštus, o moters ramybę saugojo asmens sargybiniai.

Rusijos prezidento atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas tvirtina, kad informacija, jog valstybės vadovas vėl susilaukė atžalų, – eilinė antis.

Bet anksčiau, kai V.Putinas išsiskyrė su žmona Liudmila, A.Kabajeva retsykiais dar bendravo su žiniasklaidos atstovais ir viename atvirame interviu televizijai prisipažino, kad labai nori ištekėti ir susilaukti vaikų.

Ir kad ji turi savo žmogų – vyro idealą. „Kartu būna taip gerai, kad net bijau“, – švytėjo laime Alina.

Teks pusmečiui pamiršti automobilį

Buvusiai Jungtinės Karalystės futbolo žvaigždei Davidui Beckhamui (44 m.) pusmečiui atimta teisė vairuoti. Buvęs Anglijos rinktinės kapitonas prisipažino esąs kaltas, pernai lapkričio 21-ąją vienam praeiviui Londono centre pastebėjus jį vairuojantį ir kalbantį mobiliuoju telefonu.

Per Pietų Londone įsikūrusio Bromlio magistratų teismo posėdį vyrui buvo skirti šeši baudos taškai, todėl jam laikinai buvo uždrausta sėsti prie vairo.

Pernai D.Beckhamui dėl teisinio formalumo pavyko išvengti bausmės už greičio viršijimą. Buvęs futbolininkas tuomet prisipažino, kad praėjusių metų pradžioje važiavo 95 km per val. greičiu Londono zonoje, kur draudžiama viršyti 65 km per val. greitį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.