Paaiškėjo, kodėl Audrius Bružas nesinaudoja išmaniuoju telefonu

Regis, telefono be liečiamojo ekrano ir jame įmontuotos kameros jau net neįsivaizduotume, tačiau yra tokių žmonių, kurie nesivaiko mados ir renkasi paprasčiausią telefoną, kurį netrukus gali būti sunku įsigyti. Vienas jų – žinomas aktorius Audrius Bružas (39 m.). Daugelis, renginiuose pamatę jį kalbantį telefonu, kurį pats apibūdina kaip pirmykštę „Nokia“, nustemba ir nori įrenginį apžiūrėti.

M.Žičius
M.Žičius
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 8, 2019, 6:15 AM

Tai – vienas seniausių šio modelio telefonų, jame nėra nei kameros, nei socialinių tinklų programėlių. Mygtukais valdomame aparate yra tik paprasčiausios susisiekimo funkcijos, kurios, pasak Audriaus, jam – pačios būtiniausios.

„Juk išmaniam žmogui nebūtinas išmanusis telefonas“, – juokiasi aktorius.

Su šypsena veide Audrius pasakoja, kad telefonas jam būtinas ne pasipuikuoti, o susisiekti. Tam, pasak žinomo vyro, nebūtina turėti naujausio telefono.

Dar prieš ketverius metus išmanųjį telefoną vyras iškeitė į paprasčiausią seną „Nokia“ modelį ne šiaip sau. Tuomet Audrius suprato, kad jam kur kas smagiau matyti pasaulį ne telefono ekrane, o akimis.

„Būnant kelionėje ar kitoje aplinkoje norisi jausti pačią aplinką, o ne fotografuojant viską matyti per stiklą. Tuomet ir supratau, kad man išmaniojo telefono visiškai nereikia.

Iš kelionių turiu labai nedaug nuotraukų, nebent nufotografuoja draugai. Bet jų ir nepasigendu“, – pasakoja aktorius.

Paklaustas apie susisiekimą ir socialinius tinklus vyras tikina, kad prireikus naudojasi kompiuteriu.

„Neturiu instagramo, tačiau suprantu, kas tai yra ir kaip tai veikia. Tai daug kam sukelia teigiamų emocijų, įkėlus nuotrauką daugelis laukia atgalinės reakcijos, semiasi idėjų, tačiau man to visiškai netrūksta ir nereikia. Esant reikalui internetu ir jo portalais naudojuosi kompiuteriu.

Dažniausiai, pavyzdžiui, kai keliauju, būnu su žmonėmis, kurie paprastai turi išmaniuosius, ir man to pakanka. Prisimenu, kaip kartą vienas skridau lėktuvu ir susidūriau su įdomia situacija. Priėjęs prie patikros bandžiau pateikti nuskenuoti bilietą, kurį turėjau kompiuteryje.

Sekėsi sunkiai, nes nepavyko to iki galo padaryti, laukiantys už manęs reiškė nepasitenkinimą. O man tai sukėlė juoką – nuėjau, išsispausdinau bilietą ir smagiai iškeliavau“, – su šypsena prisimena vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.