Angelinos Jolie vaikai nebetveria namuose: siekia atsisakyti mamos globos

Aktorės Angelinos Jolie (44 m.) šeimoje – naujas skandalas: 13-metė duktė Shiloh pasakė motinai, kad nebenori su ja gyventi. Mergaitė pareikalavo leisti jai persikelti į tėvo – Brado Pitto – namus.

A.Jolie vaikai, kuriais ji taip didžiuojasi, ėmė maištauti prieš motiną.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
A.Jolie vaikai, kuriais ji taip didžiuojasi, ėmė maištauti prieš motiną.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2019, 11:22 PM

Shiloh pareiškimas pribloškė A.Jolie, kurios sveikata ir nervų sistemos būklė pastaruoju metu kelia nerimą. Ji nesitikėjo, kad dar vienas vaikas ims maištauti prieš ją.

Juk neseniai vyriausias sūnus Maddoxas aktorei pranešė, kad kai tik jam sukaks 18 metų (18-ąjį gimtadienį jis atšventė rugpjūčio 5-ąją. – Red.), jis pabandys prisiteisti iš jos jaunesnių brolių ir seserų globą.

Pasak vaikino, jis mano, kad A.Jolie namuose vyrauja visiškai nenormali psichologinė atmosfera, ir jis nori išvaduoti Shiloh, Zaharą, Paxą, Knoxą ir Vivienne iš tokių nepalankių sąlygų.

Ar pavyks Maddoxui įgyvendinti sumanymą, kol kas nežinia. Juk teismas gali nepatenkinti jo prašymo todėl, kad vaikinas kol kas neturi pajamų šaltinio ir nesugebės išlaikyti brolių ir seserų.

Užtat Shiloh turi pagrindo tikėtis, kad jos noras išsipildys. Kaip tvirtina A.Jolie draugė, B.Pittas jau sužinojo apie dukters norą ir labai tuo apsidžiaugė. Jis pareiškė būsiąs laimingas, jei Shiloh persikels pas jį. (LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.