Savaitės blykstėse – Violetos Repčenkaitės gimtadienis ir Eglės Skrolytės vestuvės

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Violeta Repčankaitė ir Eglė Skrolytė su vyru Jonu Eivikiu. <br>Asmeninio ir LR archyvo nuotr. 
Violeta Repčankaitė ir Eglė Skrolytė su vyru Jonu Eivikiu. <br>Asmeninio ir LR archyvo nuotr. 
Valda Bičkutė su mylimuoju laukiasi atžalos. <br>LR archyvo nuotr. 
Valda Bičkutė su mylimuoju laukiasi atžalos. <br>LR archyvo nuotr. 
Valda Bičkutė (dešinėje) su aktore Ineta Stasiulyte.<br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Valda Bičkutė (dešinėje) su aktore Ineta Stasiulyte.<br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Alvydas Šlepikas. <br>LR archyvo nuotr. 
Alvydas Šlepikas. <br>LR archyvo nuotr. 
Mamų festivalio sumanytojos. <br>Organizatorių nuotr. 
Mamų festivalio sumanytojos. <br>Organizatorių nuotr. 
Eglė Straleckaitė. <br>Organizatorių nuotr. 
Eglė Straleckaitė. <br>Organizatorių nuotr. 
Augustė Vedrickaitė ir Baiba Skurstene-Serdiukė. <br>Organizaotorių nuotr. 
Augustė Vedrickaitė ir Baiba Skurstene-Serdiukė. <br>Organizaotorių nuotr. 
Violeta Repčenkaitė. <br>Asmeninio albumo nuotr.
Violeta Repčenkaitė. <br>Asmeninio albumo nuotr.
Violeta Repčenkaitė at<br>Asmeninio albumo nuotr.
Violeta Repčenkaitė at<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Aug 9, 2019, 4:21 PM, atnaujinta Aug 9, 2019, 5:59 PM

Malonios staigmenos

Maltoje gyvenanti ir stovyklas moterims organizuojanti Violeta Repčenkaitė atšventė 37-ąjį gimtadienį. Trijų vaikų mama pasidžiaugė šventės dieną užplūdusiais sveikinimais, o labiausiai – artimųjų staigmenomis.

„Savo gimtadienį šį kartą atsivežiau į Nidą. Čia pabėgome su mano dičkiais – Dorotėja ir Matu. Vakar, man išėjus pasitikti saulės ir grįžus iš kiemelio į kambarį, radau jį išpuoštą. Širdis dainavo.

Ko daugiau galima norėti: vaikų bučiniai, vyro, esančio toli, staigmena, tėvelių, sesutės, mylimų draugų, bičiulių skambučiai, žinutės. Gamta apdovanojo mus saule, šiluma, vėju, vėl saule. Mes pabudome prie jūros, kopėme į gražiausias Nidos vietas.

Diena buvo tokia pilna visko: spalvų, emocijų (nes juk du paaugliukai). Ir šiaip užmigau 37 metų, o pabudau būdama 37 metus ir vieną dieną šioje Žemėje gyvenanti moteris. Mano širdyje – neaprėpiamas glėbys padėkos ir meilės“, – jausmingai savo paskyroje feisbuke rašė Violeta.

Džiugus laukimas

Praėjusių metų rugsėjį už poeto Mindaugo Valiuko (42 m.) ištekėjusi aktorė Valda Bičkutė (37 m.) gyvena ypatingomis nuotaikomis. Moteris laukiasi pirmagimio ir džiaugiasi suapvalėjusiu pilvuku.

Įdomus sutapimas – šiuo metu aktorė teatre vaidina besilaukiančią moterį. Aukso žiedus Valda ir Mindaugas sumainė Vilniaus katedroje. Juodu pažįstami jau du dešimtmečius, tačiau pora tapo prieš porą metų.

Poetas visą tą laiką siųsdavo aktorei eilėraščius, tad ji žinojo vyro kūrybos užkulisius. Ji kviesdavo bičiulį į spektaklius, kuriuose vaidino. Prieš dvejus metus, per Valdos gimtadienį, kūrėjas ją nustebino pasiūlydamas savo meilę ir draugystę.

Mamos atsipalaidavo!

Išskirtinį mamų festivalį surengusios žinomos mamos, tarp kurių – ir garsi šokėja Eglė Straleckaitė (26 m.), atidarė jį skambiu šūkiu: „Tegu nesumeluoti motinystės nuotykiai prasideda“.

Jos džiaugėsi, kad palaikymo sulaukė ne tik iš sostinėje gyvenančių veiklių moterų. Į renginį skubėjo klaipėdietės, panevėžietės, ukmergiškės, kaunietės.

„Pabūkime šiandien savanaudės. Kiek tik įmanoma, skirkime laiko sau. Atsipalaiduokime, šypsokimės, dainuokime. Norime, kad šiandien vienai dienai taptume viena kitai geromis bičiulėmis, kurios padėtų, patartų ir jokiu būdu nesmerktų“, – linkėjo E.Straleckaitė.

Byra santuoka

Televizijos serialų režisierius ir rašytojas Alvydas Šlepikas (53 m.) su žmona Irena Šlepikiene suka skirtingais keliais. Po 30 santuokoje praleistų metų pora skiriasi bendru sutarimu.

2015 m. A.Šlepikas Berlyne buvo apdovanotas premija už romaną „Mano vardas – Marytė“. 2008 m. jam skirtas Sidabrinės gervės apdovanojimas už geriausią scenarijų. Pripažinimą jam pelnė 4 sezonų serialas „Nekviesta meilė“.

Tylios vestuvės

Slapčia ištekėjo buvusi televizijos laidų vedėja, kūrybos vadovė Eglė Skrolytė (38 m.). Jos ir išrinktojo buvusio krepšininko Jono Elvikio (36 m.) tuoktuvių ceremonija turėjo įvykti Vilniaus santuokų rūmuose, tačiau norėdami išvengti dėmesio paskutinę akimirką jaunieji šventės vietą pakeitė.

Eglei ši santuoka – antroji. Nuo 2006 iki 2012 metų ji buvo ištekėjusi už grupės „Bavarija“ atlikėjo Juozo Liesio. 2018 m. Eglė su nauju širdies draugu Jonu įkūrė bendrą verslą – sveiko maisto restoraną „Sapno košės“.

Tačiau ši idėja jiems nepasitvirtino. Dviejų vaikų – vienuolikmetės Meilės ir devynmečio Rojaus Juozo – mama anksčiau žurnalui „Stilius“ buvo kalbėjusi apie tai, ką į jos gyvenimą atnešė nauja meilė.

„Manau, per gyvenimą sutikau nedaug žmonių, kurie veiktų be meilės. Juk tai apskritai yra visa ko variklis. Pastaroji į mano gyvenimą atnešė daug daugiau nei įkvėpimą verslui.

Sulaužė turbūt visas mano iki tol turėtas nuostatas, pateikė milijoną staigmenų ir pasiliko. Sakyčiau, šis jausmas yra tai, dėl ko sukasi pasaulis. Viskas, ką gyvenime darau, yra iš meilės“, – kalbėjo Eglė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.