Ką tik mama tapusi Daiva Žeimytė-Bilienė užsiminė apie mokyklą ir patyčias

Jie irgi kadaise buvo pirmokai. Pavartę šeimos albumus garsūs Lietuvos žmonės iš jų ištraukė mokyklos laikus primenančias nuotraukas ir prisiminimais sugrįžo į dienas, kai patys su jauduliu širdyje ir gėle rankose žengė į mokyklą.

 Daiva Žeimytė-Bilienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Daiva Žeimytė-Bilienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2019, 10:48 AM

Žurnalistei, „Lietuvos ryto“ televizijos laidų vedėjai Daivai Žeimytei-Bilienei (39 m.) ryškiausias Rugsėjo 1-osios prisiminimas – smalsumas. Šį būdo bruožą moteris turi nuo pat mažų dienų. Laidų vedėja spėlioja, galbūt dėl jo ir pasirinko žurnalisto profesiją.

Mokykla man pirmiausia kėlė smalsumą – mama pasakojo, kad klausimų prieš pirmąją klasę buvo labai daug. Kas bus mano bendraklasiai, ką ten veiksiu, kodėl tą ir aną veiksiu? Mūsų, pirmokų, klasė buvo nemaža – 15 vaikų. Kaip kaimo mokyklai, sakyčiau, tikrai daug.

Mokyklai iki šiol jaučiu didžiulius sentimentus. Dar ir dėl to, kad mano pirmoji mokykla jau keleri metai uždaryta.

Prisimenu, kad mokykloje buvo visko: ir linksmų, ir liūdnų minučių, teko susidurti ir su patyčiomis. Tačiau laikas mokyklos suole man visada buvo ir bus vienas įsimintiniausių gyvenime“, – su šypsena prisiminė Daiva, pati ką tik tapusi mama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.