Mokyklos dienas prisiminusi Vaida Genytė jaudinasi, kaip ten seksis jos sūnui

Jie irgi kadaise buvo pirmokai. Pavartę šeimos albumus garsūs Lietuvos žmonės iš jų ištraukė mokyklos laikus primenančias nuotraukas ir prisiminimais sugrįžo į dienas, kai patys su jauduliu širdyje ir gėle rankose žengė į mokyklą.

 Vaida Genytė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Vaida Genytė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2019, 6:28 PM

Dainininkė Vaida Genytė (44 m.) į mokyklos suolą pirmąkart sėdo prieš trisdešimt šešerius metus. Mergaitė trumpais šviesiais plaukais ir išlyginta uniforma nė neįtarė, kad vieną dieną jai teks išgyventi tokį pat jaudulį kaip ir jos mamai.

„Pirmiausia ši šventė reikšdavo susitikimą su klasės draugais. Dabar galvoju apie tai, kaip seksis sūnui. Jaudinuosi, kad mokslo metai praeitų sklandžiai“, – sakė ji.

Žinoma moteris pridūrė, kad skirtumas tarp kartų – didžiulis.

„Vaikai labai stipriai pasikeitė. Karta visiškai kitokia, nei buvome mes. Mokytojai taip pat pasikeitę. Juk su senomis pažiūromis ir pagal senas metodikas neįmanoma dirbti, kai vaikai keičiasi taip greitai. Mokytojai turi vytis vaikus“, – šypsojosi dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.