Elegancijos kodas: žinomas kūrėjas išskyrė karališką Meghan Markle bruožą

Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (38 m.) dažnai vadinama taisyklių laužytoja. Jungtinėse Valstijose sėkmingą aktorės karjerą padariusi dailiosios lyties atstovė dažnai pasisako už feministines idėjas: viešumoje ji mėgsta kalbėti apie moterų emancipaciją, o gimus jos ir princo Harry pirmagimiui Archie Meghan atsisakė rodytis prie ligoninės durų ar sakyti krikštatėvių vardus.

 Meghan Markle ir princas Harry per Louis krikštynas.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry per Louis krikštynas.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle praėjusių metų kovą.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle praėjusių metų kovą.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry praėjusių metų kovą.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry praėjusių metų kovą.<br> Scanpix nuotr.
 Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr.
 Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 18, 2019, 7:34 PM

Tačiau moteriai dažnai klijuojama maištininkės etiketė dažnai neturi nieko bendro su jos stiliumi. Atvirkščiai – kunigaikštienė garsėja kaip tikra tradicinės elegancijos ikona.

Pasak M.Markle kuriančio garsaus milijonieriaus Stepheno Joneso, kunigaikštienės stiliaus suvokimas prilygsta Jungtinės Karalystės karalienės Elizabeth II suvokimui.

„Jai būdingas santūrumas ir elegancija, o tai yra nuostabu“, – sakė 62-ejų skrybėlaičių kūrėjas, dirbęs ir su princese Diana.

Vyras taip gyrė kunigaikštienės gebėjimą išsirinkti drabužius. Kaip ir karalienė, princo Harry žmona vengia vilktis raštuotus apdarus, juos ji keičia vienspalviais drabužiais.

„Ji buvo aktorė, tad turi puikų suvokimą, koks rūbas ir kada turi būti dėvimas. Meghan renkasi ryškius siluetus, vengia perdėto prašmatnumo. Taip elgiasi ir karalienė“, – pridūrė jis.

S.Joneso darbais kunigaikštienė puošėsi keletą kartų. Su išskirtinai elegantiškomis skrybėlaitėmis ji buvo pastebėta per princo Louis krikštynas, praėjusį kovą vykusias Sandraugos dienos metu.

„Būti pakviestam dirbti su Meghan man didžiulė privilegija. Juk šie žmonės ne tik reprezentuoja patys save, bet ir karališkąją šeimą, Jungtinę Karalystę“, – kalbėjo S.Jonesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.