Elegancijos kodas: karalienę Letizia puošia ne tik drabužiai

Ispanijos karalienė Letizia (46 m.) jau seniai tituluojama ne tik, kaip Pilypo VI žmona, bet ir stiliaus pažiba. Viešumoje moteris visuomet matoma pasitempusi, apsirengusi išskirtinai elegantiškais drabužiais.

 Karalienė Letizia.<br> Scanpix nuotr.
 Karalienė Letizia.<br> Scanpix nuotr.
 Karalienė Letizia.<br> Scanpix nuotr.
 Karalienė Letizia.<br> Scanpix nuotr.
 Karalienė Letizia su šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Karalienė Letizia su šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Karalienė Letizia su šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Karalienė Letizia su šeima.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 25, 2019, 2:39 PM

Tačiau jos stiliui būdingas savitumas.

Kitaip, nei daugelis monarchų Letizia yra pamėgusi šviesių spalvų apdarus, taip pat ji nebijo pabrėžti savo lieknos figūros. Nors moteris dažnai renkasi dizainerių kurtus drabužius, ji nevengia pasipuošti ir greitosios mados parduotuvių produktais.

Apie Letizios stilių daug pasisako tinklaraštininkai, užsienio žiniasklaidos atstovai.

Anot tinklaraščio „Queen Letizia Style“ (liet. karalienės Letizios stilius) autorės Elizabeth Vollman, karalienė žino, kada pasirinkti saugų aprangos variantą ir kuomet surizikuoti.

„Ji demonstruoja modernų karališką stilių, bet kuo ji bepasipuoštų iš jos sklinda išskirtinis pasitikėjimas savimi ir elegancija. To negali atpirkti jokie drabužiai“, – Letizios stilių komentavo E.Vollman.

„Business insider“ redaktorė Alison Millington taip pat yra linkusi pabrėžti karalienės mėgiamą elegancijos ir modernumo derinį.

„Kai pagalvojame apie karalienės aprangą Letizios stilius, įprastai, nėra pirmasis, kuris šauna į galvą. Bet ji ir yra žinoma tuo, kad renkasi modernius derinius ir tai jai leidžia matuotis ne tik Ispanijos karalienės, bet ir stiliaus ikonos karūną“, – rašė ji, matyt, pašiepdama karalienių pamėgtus vakarinių suknelių ir prabangių papuošalų derinius.

A.Miilington antrino, kad stilingoji Letizia kiek primena Kembridžo kunigaikštienę Catherine Middleton.

„Taip pat, kaip ir Catherine Letizia nėra kilusi iš kilmingos šeimos. Monarchė užaugo žurnalisto ir seselės šeimoje. Prieš tapdama karaliene ji buvo karjeros moteris, Letizia Ispanijoje dirbo žurnaliste, baigė bakalauro ir magistro studijas“, – apie laikotarpį kuomet karalienė ugdė puošnų elegantišką ir, tuo pačiu, daugeliui prieinamą stilių pasakojo redaktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.