Dianos Nausėdienės susitikimas su Melania Trump: pasirinko skirtingus derinius

Šiuo metu prezidentas Gitanas Nausėda (55 m.) su pirmąja šalies ponia Diana (55 m.) vieši JAV. Dalyvaudami Jungtinių Tautų Generalinėje Asamblėjoje, Nausėdai susitiko su JAV prezidentu Donaldu Trumpu (73 m.) ir jo žmona Melania (49 m.).

 Gitanas Nausėda, Donaldas Trumpas, Melania Trump ir Diana Nausėdienė.<br> Prezidentūros nuotr.
 Gitanas Nausėda, Donaldas Trumpas, Melania Trump ir Diana Nausėdienė.<br> Prezidentūros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2019, 4:10 PM, atnaujinta Sep 26, 2019, 4:15 PM

Tai pirmasis prezidento užsienio vizitas, kuriame prioritetinis dėmesys skirtas ekonominei diplomatijai, ryšiams su globalia verslo bendruomene stiprinti.

Susitikimo metu, Gitanas pakvietė Donaldą apsilankyti Lietuvoje. 

„Mūsų įsipareigojimas transatlantinei gynybai ir saugumui aptartas pokalbyje su Donaldu Trumpu. Pažinties metu pakviečiau JAV Prezidentą apsilankyti Lietuvoje“, – pasidalijęs bendra nuotrauka instagrame rašė G.Nausėda.

Ir čia visų moterų dėmesys nukrypo į pirmąsias šalies ponias. Šiam vizitui Diana pasirinko elegantišką mėlynos spalvos suknelę, simbolizuojančią pasitikėjimą savo jėgomis, atsakingumą. 

Prie jos moteris priderino burgundiško vyno spalvos aukštakulnius batelius. Visą moters įvaizdį vainikavo į kuodą surišti plaukai.

Tuo tarpu Melania puošėsi juodos spalvos plačių kelnių kombinezonu. 

Nors G.Nausėda, pasidalindamas nuotrauka socialiniame tinkle, prakalbo apie vizito tikslus, vis dėlto, komentatoriai suskubo liaupsinti Dianos įvaizdį.

„Mūsų prezidentienė žymiai gražesnė ir elegantiškesnė už Melanią“, „Kokia daili ponia Diana“, „Mūsų ponia gražesnė“, „Nuostabi nuotrauka! Gražiai dera spalvos! Lietuviška elegancija ir amerikietiška šypsena! Gražu“, „Pirma nuotrauka, kurioje ponia Diana ne gerai, o labai gerai atrodo. Nuostabi pirmoji Lietuvos pora, gražu pažiūrėti“, „Niekad elegantiškumo nestokojanti ponia M.Trump, šį kartą gerokai nusileidžia mūsų gerbiamai Dianai“, – po nuotrauka liejosi pagyros.

 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.