Žvaigždžių savaitėje – žinia apie prostatos vėžį, bausmė už kyšį ir tarptautinis įvertinimas

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius.

Rodas Stewartas, Felicity Huffman su vyru Williamu H.Macy ir Rita Ora.<br>lrytas.lt montažas. 
Rodas Stewartas, Felicity Huffman su vyru Williamu H.Macy ir Rita Ora.<br>lrytas.lt montažas. 
Rodas Stewartas.<br>Scanpix nuotr.
Rodas Stewartas.<br>Scanpix nuotr.
Angelina Jolie su sūnumi.<br>Scanpix nuotr.
Angelina Jolie su sūnumi.<br>Scanpix nuotr.
Rita Ora.<br>Scanpix nuotr.
Rita Ora.<br>Scanpix nuotr.
Felicity Huffman su vyru Williamu H.Macy.<br>Scanpix nuotr.
Felicity Huffman su vyru Williamu H.Macy.<br>Scanpix nuotr.
Ricas Osacekas.<br>Scanpix nuotr.
Ricas Osacekas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2019-09-28 09:46

Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Užklupo su neparankiais klausimais

Nelengvas skyrybas išgyvenusių aktorių Angelinos Jolie (44 m.) ir Brado Pitto (55 m.) vyriausias sūnus, devyniolikmetis Maddoxas, išvyko mokytis į Pietų Korėjos sostinėje įsikūrusį „Yonsei“ universitetą.

Vos tik nuvykęs į Seulą vaikinas jau buvo užkluptas žurnalistų ir gatvėje atsakinėjo į klausimus apie jųdviejų su tėvu B.Pittu santykius.

Užsienio žiniasklaidoje pasirodė vaizdo įrašas, kuriame Maddoxas ramiai atsakinėja į pateikiamus neparankius klausimus.

Maddoxo žurnalistai pasiteiravo, ar tėvas teiksis aplankyti jį universitete, o vaikinas ramiai atsakė: „Aš nieko nežinau apie tai, kas dar gali įvykti.“

Žurnalistas tuomet pasiteiravo, ar jo santykiai su B.Pittu gerai baigėsi. „Tai nesvarbu, kaip jau nutiko, taip“, – bandė išsisukti vaikinas.

Vaikinas šiuo metu mėgina įsilieti į naują gyvenimą Pietų Korėjoje. Maddoxas pasakojo, kad jis gyvena bendrabutyje, ir žurnalistams leido suprasti, jog šiuo metu daugiausia galvoja apie studijas universitete, o ne apie santykius su tėvu.

Kovojo su prostatos vėžiu

Britų dainininkas Rodas Stewartas atskleidė įveikęs prostatos vėžį.

Praėjusiais metais savo 30-ąjį studijinį albumą išleidęs 74 metų atlikėjas prisipažino, kad jam prieš dvejus metus buvo diagnozuotas prostatos vėžys.

Švelniai džeržgiančiu balsu išsiskiriantis atlikėjas sakė, kad pasibaigus gydymui jis sulaukė gerų žinių apie ligos remisiją, rašo britų dienraštis „Daily Mirror“.

Žvaigždė pasirinko lietuviškus drugelius

Lietuvių dizainerės Agnės Kuzmickaitės (38 m.) (nuotr. su gėlėmis) vizitine kortele tapusiais drugeliais margintomis glaustinuke, kepure ir to paties rašto įspūdingais batais virš kelių pasipuošė visame pasaulyje populiari dainininkė, hitų „Let Me Love You“ bei „Anywhere“ atlikėja Rita Ora.

Kovą Melburne prasidėjęs antrajam 28 metų atlikėjos studijiniam albumui „Phoenix“ pristatyti skirtas koncertinis turas „Phoenix World Tour“ baigėsi.

Šios muzikinės kelionės Europoje, JAV, Azijoje bei Australijoje metu Rita Ora surengė pusšimtį koncertų, o priešpaskutinis turo koncertas įvyko Paryžiuje.

Būtent per jį populiari dainininkė vilkėjo derinį iš naujausios dizainerės A.Kuzmickaitės kolekcijos.

Tiesa, šis garsenybės įvaizdis tarptautinei žiniasklaidai nepraslydo pro akis, o portalas dailymail.co.uk jį netgi įvertino kaip sensacingą ir prikaustantį dėmesį.

Kyšis privedė prie bausmės

JAV aktorei Felicity Huffman (56 m.) skirta dviejų savaičių įkalinimo bausmė dėl kyšio davimo siekiant įtaisyti savo dukrą į prestižinį universitetą.

Aktorė tapo pirmuoju plačiai žinomu žmogumi, sulaukusiu bausmės, susijusios su šiuo visą šalį sukrėtusiu sukčiavimo skandalu.

Tamsiai mėlyną suknelę ir kardiganą vilkėjusi serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė atrodė prislėgta, kai išėjo iš teismo rūmų pastato Bostone, Masačusetso valstijoje, spausdama savo vyro, aktoriaus Williamo H.Macy, ranką.

Aktorė išgirdo bausmę pirmoji iš 50 asmenų, apkaltintų dalyvavus schemoje, turėjusioje padėti Amerikos elito atstovams įtaisyti savo vaikus į prestižinius šalies koledžus.

Užgeso roko žvaigždė

Niujorke mirė amerikiečių rokeris Ricas Ocasekas. 75 metų vyras, kuris buvo geriausiai žinomas kaip roko grupės „The Cars“ pagrindinis vokalistas.

Pasak leidinio „USA Today“, nėra duomenų, kad prieš jį būtų buvęs įvykdytas nusikaltimas.

Aštuntojo dešimtmečio pabaigoje–devintojo dešimtmečio pradžioje grupė sukūrė virtinę tokių hitų kaip „You Might Think“, „Shake It Up“ ir „Drive“.

Dešimtmečio pabaigoje grupė išsiskirstė, o 2011-aisiais vėl ėmė koncertuoti. Pernai „The Cars“ buvo priimta į Rokenrolo šlovės muziejų.

R.Ocasekas buvo triskart vedęs ir turėjo šešis sūnus.

Žinia apie rokerio mirtį sukėlė liūdesio bangą.

„Toks puikus rašytojas, atlikėjas, prodiuseris“, – taip apie savo kolegą socialiniame tinkle „Twitter“ rašė roko žvaigždė Peteris Framptonas.

„Ilsėkis ramybėje. Man patiko dirbti su jo grupe“, – teigė britų pankroko atlikėjas Billy Idolas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.